global privacy policy (romanian)

Ultima actualizare: January 21, 2022

Choreograph este o afacere globală de date și tehnologie, care furnizează clienților o varietate de soluții de marketing bazate pe date din gama sa de produse și servicii. Suntem o companie WPP și lucrăm îndeaproape cu celelalte companii din rețeaua WPP, inclusiv GroupM și agențiile sale, utilizând în mod specific unele dintre tehnologiile și produsele GroupM. Pentru mai multe informații despre WPP și GroupM, faceți clic aici.

Scopul prezentei politici de confidențialitate este de a vă oferi dvs., consumatorului, informații despre modul în care putem colecta și gestiona informațiile dvs. personale (denumite uneori „date cu caracter personal” sau „informații de identificare personală”). Aceasta acoperă atât informațiile personale online, cât și offline, așa cum este explicat în Portalul preferințelor consumatorilor.

Aceasta este o politică globală de confidențialitate. Dacă accesați această politică din UE, vă rugăm să citiți și secțiunea despre Drepturile de confidențialitate ale persoanelor din Regatul Unit, SEE și Elveția. Dacă sunteți rezident californian, vă rugăm să citiți și secțiunea despre Drepturile de confidențialitate ale persoanelor din California.

Alte politici de confidențialitate

Prezenta politică de confidențialitate nu acoperă informațiile cu caracter personal colectate atunci când se utilizează site-ul Choreograph la adresa www.choreograph.com. Aceste informații pot fi găsite aici.

Dacă doriți să aflați despre modul în care informațiile dvs. personale au fost utilizate în procesul de recrutare, puteți găsi politica de confidențialitate privind recrutarea aici.

Vă încurajăm să citiți întreaga politică de confidențialitate; cu toate acestea, dacă preferați să utilizați linkurile de conținut de mai jos, acestea vă vor duce la secțiunile individuale:

***

Serviciile noastre

Această secțiune oferă informații despre serviciile pe care le oferim clienților noștri. „Clienții” noștri sunt întreprinderi care se ocupă în mod direct de consumatori, cum ar fi agenții de publicitate care își vând produsele și serviciile consumatorilor. Noi nu ne oferim serviciile în mod direct consumatorilor. Lucrăm direct cu clienții sau printr-un agent (cum ar fi un agent de date sau un agent de cumpărare media) care acționează în numele unui client.

Clienții noștri utilizează serviciile noastre pentru a-i ajuta să livreze clienților publicitate online și offline eficientă și relevantă. Ajutăm agenții de publicitate să înțeleagă interesele, preferințele și nevoile clienților lor actuali și, de asemenea, îi ajutăm să găsească potențiali clienți noi pe toate canalele media. Serviciile noastre oferă clienților o viziune unificată și holistică a clienților lor actuali și potențiali și le permite să furnizeze publicitate consumatorilor care sunt posibil mai în măsură de a fi interesați de produsele și serviciile lor.

„Serviciile” noastre pot fi definite pe larg în trei categorii de activități: Sincronizați, compuneți și efectuați, după cum este descris mai jos.

Sincronizare… Compune… Efectuați…
Integrarea datelor Îmbunătățirea datelor Planificare
Igiena datelor Informații Activare
Potrivire de date Modelare Măsurare și raportare
Rezoluție ID Segmentare
Profilare
Simulare

Pentru o descriere a fiecăruia dintre serviciile enumerate mai sus, vă rugăm să consultați Scopurile prelucrării.

Tehnologiile și produsele noastre

Mai jos este o prezentare generală a produselor și tehnologiilor pe care le utilizăm pentru a furniza serviciile noastre.

Denumirea serviciului Descrierea serviciului
ID Graph Graficul Identity utilizează tehnologiile grafice și învățarea automată pentru a descoperi conexiuni și relații între oameni, locuri și acțiuni. Acesta oferă o viziune holistică asupra identității unui consumator prin combinarea activelor de date ale primei și ale terței părți, pentru a oferi un set cuprinzător de atribute despre un consumator sau gospodărie (cum ar fi datele demografice, psihografice, interesele, comportamentele de cumpărare, informații despre sănătate etc.). Acesta permite Choreograph să furnizeze servicii de potrivire a datelor, de rezoluție a ID-ului, informații ale consumatorilor, de îmbogățire, de modelare și de segmentare.
Rețea ID Graph (IDN) Rețeaua de identitate Graph este fundamentul Identity Graph. Aceasta se referă la o varietate de active de date care alimentează graficul, inclusiv datele clientului, datele licențiate ale terților, precum și activele de date proprietare ale Choreograph, după cum este descris mai jos, inclusiv: Originea publicului; i-Behaviour (SUA, Canada, Marea Britanie), Conexance (Franța), AmeriLINK (SUA) și mPlatform (Global).
Originea publicului Originea publicului este sondajul nostru trimestrial pentru consumatori, realizat prin intermediul furnizorilor noștri de grupuri de încredere la nivel global. Le adresăm consumatorilor o serie de întrebări personalizate cu privire la comportamentul lor media, categorii de achiziții, puncte de contact media, psihografice și demografice pentru a înțelege mai bine motivațiile, comportamentele și atitudinile lor. Răspunsurile la sondaj sunt combinate împreună (sau agregate) pentru a înțelege atitudinile generale ale consumatorilor, precum și pentru planificarea media și în scopuri de cumpărare. În unele cazuri, primim și date individuale la nivel de respondenți care vor fi utilizate pentru modelare și activare.
Fusion Fusion utilizează tehnologiile IA pentru a furniza clienților noștri servicii de îmbogățire a datelor și de potrivire a datelor utilizând datele sondajului colectate de la Audience Origin, precum și datele audienței de la mPlatform și alte surse de date terțe licențiate.
Simulator de strategie Simulatorul nostru de strategie ajută la simularea sau prezicerea impactului schimbărilor în comportamentul consumatorilor și a dinamicii pieței asupra afacerii clientului, folosind populații sintetice din datele sondajului colectate de la Audience Origin. Acest lucru ajută clienții noștri să își planifice achizițiile media într-un mod orientat spre viitor.
IBehaviour (SUA și Canada) IBehavior este o bază de date cooperativă din SUA și Canada, în care membrii cooperativei pot contribui cu informațiile lor B2B și B2C despre consumatorii lor, în beneficiul și utilizarea de către alți membri. Aceste informații includ informații personale, precum numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon și informații despre tranzacție/achiziție, cum ar fi bunuri și servicii achiziționate, valoarea tranzacției, data tranzacției, etc. Aceste date sunt colectate de clienții noștri direct de la clienții lor atunci când fac achiziții, se înregistrează pe un site web sau în alt mod și sunt de acord ca informațiile lor personale să fie partajate cu terțe părți, cum ar fi Choreograph. Informațiile care au contribuit la cooperativă permit membrilor să facă publicitate (online și offline) consumatorilor pe baza comportamentului lor de cumpărare din trecut, în plus față de alte informații legate de stilul de viață, geografice și demografice. Prin intermediul cooperativei, Choreograph oferă membrilor servicii de modelare (pentru a găsi potențiali clienți noi), servicii de reactivare și optimizare (pentru a ajuta la reconectarea cu clienții expirați) și de îmbogățire a datelor (anexarea variabilelor de date la fișierul de clienți existent al membrilor)
Conexance (Franța)IBehaviour (Regatul Unit) Conexance și iBehaviour este baza noastră de date cooperativă din Franța și, respectiv, Regatul Unit. Choreographer este un procesator de date în cadrul RGPD care acționează exclusiv la cererea membrilor săi și în numele acestora, pentru a prelucra informații cu caracter personal pentru a furniza următoarele servicii: servicii de modelare (pentru a găsi potențiali clienți noi), servicii de reactivare și optimizare (pentru a ajuta la reconectarea cu clienții expirați) și de îmbogățire a datelor (adăugarea variabilelor de date la fișierul client existent al membrului). Acest lucru îi ajută pe membri să își desfășoare campaniile de marketing prin poștă, prin e-mail, prin SMS sau online.
AmeriLINK (SUA) AmeriLINK este baza noastră de date particulară de consumatori din SUA, care colectează, stochează și organizează informații despre consumatori și gospodării, inclusiv date demografice și psihografice, date despre sănătate și starea de bine, date despre evenimente de viață, date tranzacționale/cumpărări, date privind atitudinea și indicatori financiari. Utilizând baza noastră de date de consumatori, Choreograph oferă clienților AmeriLINK servicii de modelare, inclusiv modelare de tip look-a-like, servicii de îmbogățire a datelor (anexarea variabilelor de date la fișierul de clienți existent al clientului), servicii de igienă a datelor (cum ar fi standardizarea adresei, suprimarea) și servicii de închiriere a listelor. Suntem înregistrați ca broker de date în California și Vermont.
AmeriLINK Activate Activate este unul dintre canalele de activare ale Choreograph. Clienții pot utiliza Activate pe un serviciu de self-service sau gestionat, permițând clienților să încarce datele lor de primă parte pe platformă, să acceseze date suplimentare licențiate și de proprietate ale terților și să trimită publicul la DSP și canale sociale pentru activare online.
mPlatform [m]PLATFORM este o soluție de informații privind publicul care construiește relații personalizate la scară cu consumatorii. Colectează date despre comportamentul consumatorului media pentru a permite Choreograph să obțină informații despre interesele, preferințele și stilurile de viață ale consumatorilor și să creeze profiluri de consumatori. Folosim acest instrument pentru a oferi clienților noștri informații despre consumatori, precum și modelare (inclusiv modelare asemănătoare). mPlatform este, de asemenea, o platformă de activare, permițându-ne să îndreptăm publicul către DSP pentru activare. Pentru mai multe informații despre mPlatform, consultați aici.
Proteus Proteus procesează date programatice de la cumpărare media la scară mare. Acesta ingerează, potrivește și normalizează datele la nivel de jurnal în întreaga activitate programatică a agențiilor noastre, ceea ce ne permite să oferim clienților următoarele servicii: modelare, informații, planificare media și raportare de campanii

Informațiile pe care le colectăm

Colectăm și utilizăm o varietate de informații care includ informații personale atunci când furnizăm serviciile noastre:

Identificatori („IDS”).

 • ID-uri offline, inclusiv numele complet, numărul de telefon, numărul de telefon;
 • ID-urile online, inclusiv adresa de e-mail, adresa IP, ID-urile de module cookie, ID-urile de dispozitiv, inclusiv ID-urile de publicitate mobilă (MAIDs), cum ar fi „IDFA” de la Apple și ID-ul de publicitate Google;
 • ID-ul(ID-urile) propriu(proprii) al(e) Choreograph care identifică în mod unic consumatorii în propriul mediu de identitate, inclusiv «K-LINK», «ChoreoID», «[mP]ID»; și
 • Alte ID-uri pe care le putem primi de la terțe părți, inclusiv ID-uri de sondaj sau de grup ale consumatorilor care răspund la un sondaj sau ID-uri de la parteneri de aderare terți.

Date despre tranzacții și achiziții, inclusiv categoria de produse (de exemplu, bijuterii, îmbrăcăminte, animale de companie, călătorii, sport) și detalii despre achiziții (de exemplu, numărul de comenzi, valoarea cheltuită, tipul de plată, metoda de achiziție). Nu colectăm detalii bancare, detalii despre cardul de credit sau alte detalii la nivel de cont financiar. De asemenea, utilizăm date de tranzacție modelate despre probabilitatea sau „tendința” unui consumator de a cumpăra o anumită marcă sau un anumit produs.

Informațiile despre dispozitiv și browser inclusiv tipul browserului și versiunea acestuia, limba browserului, sistemul de operare și tipul conexiunii (de ex., prin cablu sau Wi-Fi).

Informații despre activitatea online inclusiv adresa URL a paginii (sau categoria adresei URL a paginii), site-ul/pagina de la care a venit un consumator înainte de a vizualiza o reclamă, data și ora activității online, frecvența vizitelor pe un site, termenii de căutare utilizați pe un site și interacțiunea cu o reclamă (de exemplu, dacă faceți clic pe o reclamă).

Informații demografice inclusiv vârsta, sexul, venitul, starea civilă, starea familială, educația, originea etnică.

Informațiile psihografice inclusiv interesul, stilurile de viață, atitudinile, personalitățile.

Date de localizare, inclusiv adresa poștală, adresa IP (care este convertită în date de localizare la nivel de țară, regiune sau cod poștal) și date privind latitudinea/longitudinea proprietăților/locuințelor (în SUA).

Nu toate informațiile enumerate mai sus sunt colectate și utilizate în toate regiunile în care sunt oferite serviciile. Dacă doriți să aflați ce informații personale deținem despre dvs., vă rugăm să utilizați Portalul preferințelor consumatorilor.

Cum utilizăm aceste informații

Tabelul de mai jos descrie scopurile în care utilizăm diferite tipuri de informații atunci când furnizăm serviciile. Pentru o descriere a fiecăruia dintre aceste scopuri, consultați mai multe detalii în secțiunea Scopurile prelucrării. În plus față de scopurile stabilite mai jos, putem utiliza toate sau o combinație a informațiilor pe care le colectăm pentru a detecta sau preveni frauda, pentru a ne apăra drepturile legale și pentru a respecta legea.

Sincronizați

Tip de informații Cum utilizăm aceste informații
Integrarea datelor Igiena datelor Potrivire de date Rezoluție ID
Nume complet
Adresă poștală
Adresă de e-mail
Număr de telefon
ID-uri online, inclusiv adresa IP, ID cookie, MAID, ID dispozitiv
Sondaj sau ID grup ✓ (suprimare)
Răspunsuri sondaj
Date privind achizițiile și tranzacțiile
Informații despre dispozitiv și browser
Informații despre activitatea online
Informații despre locație

Compuneți

Tip de informații Cum utilizăm aceste informații
Îmbunătățirea datelor Informații Modelare Segmentare Profilare Simulare
Nume complet
Adresă poștală
Adresă de e-mail
Număr de telefon
ID-uri online, inclusiv adresa IP, ID cookie, MAID, ID dispozitiv
Sondaj sau ID grup
Răspunsuri sondaj
Date privind achizițiile și tranzacțiile
Informații despre dispozitiv și browser
Informații despre activitatea online
Informații despre locație

Efectuați

Tip de informații Cum utilizăm aceste informații
Planificare Activare Măsurare și raportare
Nume complet
Adresă poștală
Adresă de e-mail
Număr de telefon
ID-uri online, inclusiv adresa IP, ID cookie, MAID, ID dispozitiv
Sondaj sau ID grup
Răspunsuri sondaj
Date privind achizițiile și tranzacțiile
Informații despre dispozitiv și browser
Informații despre activitatea online
Informații despre locație

Scopurileprocesării

Servicii Scopurile procesării Descrierea scopurilor
Sincronizați Integrarea datelor Aducerea datelor clientului în mediul de date al Choreograph sau într-un mediu de cameră curată găzduit de o terță parte.Aducerea datelor cu licență de la terți pe platformele tehnologice ale Choreograph.
Igiena datelor Curățarea datelor clientului, inclusiv fuzionarea/epurarea, standardizarea și suprimarea adreselor.
Potrivire de date Potrivirea datelor clientului cu cele ale consumatorilor deținuți în baza de date brevetată a Choreograph.Potrivirea offline cu datele online, cum ar fi datele colectate offline (de exemplu, numele, adresa poștală etc.) cu activitatea dvs. online sau cu ID-urile online (de exemplu, ID-ul dispozitivului, ID-ul modulului cookie etc.).Potrivirea între diferite dispozitive pentru a determina dacă două sau mai multe dispozitive aparțin aceluiași utilizator sau gospodărie
Rezoluție ID Crearea unei vizualizări a unui singur consumator deținut de client pentru clienții cunoscuți și necunoscuți.Atribuirea unui ID unic consumatorilor, inclusiv ID-ul propriu al Choreograph.
Compuneți Îmbunătățirea datelor Îmbunătățirea datelor clienților prin adăugarea (sau anexarea) de date ale consumatorilor din baza de date proprietate Choreograph
Informații Utilizarea unei colecții de date pentru a înțelege sau a obține o perspectivă asupra intereselor, motivațiilor, comportamentelor și preferințelor consumatorilor. Acest lucru poate avea loc la nivel individual de consumator sau la nivel agregat de grup sau populație
Modelare Crearea unor modele (sau a unui set de „reguli”) care să prevadă comportamente ale consumatorilor sau să indice caracteristici probabile ale acestora.
Segmentare Crearea unor grupuri de consumatori (denumite uneori segmente, audiențe sau liste) care împărtășesc aceleași atribute, condiții, nevoi sau preferințe sau caracteristici similare bazate pe informații reale sau deduse.
Profilare Etichetarea sau descrierea consumatorilor pe baza caracteristicilor, comportamentelor și/sau caracteristicilor demografice probabile ale acestora, care sunt utilizate în modelare, segmentare și activare.
Simulare Testarea rezultatelor potențiale ale marketingului prin simularea comportamentului populației folosind datele clienților și datele Choreograph.
Efectuați Planificare Planificarea achiziționării de suporturi media de pe toate canalele, inclusiv prin utilizarea de instrumente automate
Activare Furnizarea de audiențe către platformele de cumpărare media și socializare pentru publicitate online.Livrarea de liste către casele de onorare ale clientului sau terțelor părți pentru publicitate offline (de exemplu, e-mail, telefon).
Măsurare și raportare Măsurarea și raportarea performanței campaniei publicitare

Surse de informații

Furnizăm informații dintr-o varietate de surse, inclusiv:

 • De la clienții noștri, care pot utiliza serviciile noastre pentru a-și integra datele pe platformele noastre și pot utiliza modulele cookie și pixelii noștri pentru a colecta date de la consumatorii care vizitează proprietățile web și ale aplicațiilor clienților. Pentru mai multe informații despre modulele cookie pe care le utilizăm, consultați secțiunea Module cookie.
 • Direct de la consumatori, inclusiv de la consumatorii care sunt de acord să participe la sondajele noastre și prin utilizarea modulelor cookie, pixelilor sau a altor tehnologii online similare pe proprietățile web și ale aplicațiilor. Pentru mai multe informații despre modulele cookie pe care le utilizăm, consultați secțiunea Module cookie.
 • Din diferite părți ale afacerii noastre. De exemplu, luăm informațiile despre tranzacții la care au contribuit membrii întreprinderilor noastre cooperative (i-Behaviour și Conexance) și le transformăm în categorii generale de produse, de exemplu, „Îmbrăcăminte pentru femei” și valorile „Recent”, „Frecvență” și „Monetar”, cum ar fi data ultimei comenzi pentru îmbrăcăminte pentru femei, numărul de comenzi pentru îmbrăcăminte pentru femei în ultimele 12 luni, suma totală cheltuită și valoarea medie a cheltuielilor pentru îmbrăcăminte pentru femei în ultimele 12 luni etc.
 • Din registrele publice, în cazul în care sunt disponibile în anumite țări, cum ar fi licențele profesionale și de agrement (de exemplu, licențele de pescuit), registrele poștale (pentru standardizarea adreselor), listele de eliminare (de exemplu, nu registrele de apel) și registrele de recensământ.
 • De la partenerii noștri terți de încredere. Unii dintre acești parteneri pot combina date dintr-o varietate de surse.

Module cookie

Această secțiune descrie modulele cookie pe care le utilizăm atunci când furnizăm serviciile clienților, inclusiv pentru publicitate bazată pe interese sau comportamentală. Aceasta include module cookie care pot fi plasate în browserul dumneavoastră atunci când vizitați proprietățile web ale clienților noștri sau proprietățile noastre care afișează în reclamele clienților noștri. Pentru modulele cookie pe care le folosim pe site-ul nostru web corporativ, vă rugăm să consultați Politica noastră privind site-urile web.

Un cookie este un mic text alfanumeric care este stocat într-un browser de un site web sau de un server publicitar terță parte care permite ca site-ul web sau terța parte să recunoască acel browser și să-și amintească anumite informații despre utilizator. Modulele noastre cookie de direcționare sunt denumite „Mookie” și operează pe domeniul nostru mookie1.com. Acestea sunt module cookie permanente (ceea ce înseamnă că sunt stocate până când expiră sau sunt șterse/îndepărtate de un utilizator), care conțin valori unice generate aleatoriu care permit serviciilor noastre să distingă browsere și dispozitive și sunt asociate cu anumite informații despre un utilizator. Modulele cookie Mookie, împreună cu aceste informații asociate despre utilizator, sunt utilizate în executarea serviciilor noastre, inclusiv pentru publicitate bazată pe interese.

Tabelul următor oferă informații despre modulele noastre cookie Mookie.

Denumire cookie Capacitate comportament cookie Informații stocate în cookie Timp trecut de la ultima actualizare (zile)
Direcționare (date client) Direcționare și optimizare (date utilizator) Atribuirea și securitatea raportării
id Da Da Da Număr de serie unic 395 de zile
ov Nu Nu Da Identificator unic 395 de zile
mdata Da Nu Nu Număr de serie unic, marcaj temporal creare, versiune cookie 395 de zile
syncdata_<PARTNER> Da Nu Nu Număr de serie unic, marcaj temporal al creării, ID vizitator al partenerului de date 10 zile

Într-un mediu de aplicații, dispozitivul dvs. va primi un ID de publicitate (mai degrabă decât un cookieID). Acesta este un identificator alfanumeric pus la dispoziție de o platformă sau sistem de operare (cum ar fi Apple iOS sau Google Android) care permite dezvoltatorilor aplicației și terțelor părți să recunoască un anumit dispozitiv într-un mediu de aplicație și să asocieze anumite informații unui utilizator. Printre exemplele de ID-uri de publicitate se numără ID-urile de publicitate mobile (MAID), cum ar fi „IDFA” de la Apple și ID-ul de publicitate Google. Un ID de publicitate împreună cu informațiile de utilizator pe care le colectează sunt utilizate în prestarea serviciilor noastre, inclusiv pentru publicitatea bazată pe interese.

Cum partajăm informațiile

Partajarea informațiilor în furnizarea serviciilor noastre

Clienți: Utilizăm informațiile descrise în această înștiințare de confidențialitate pentru a furniza servicii clienților noștri (sau agenților care acționează în numele clienților), care pot include partajarea, licențierea sau permiterea accesului clienților noștri la informații. Pentru baza noastră de date a cooperativei (i-Behaviour și Conexance), împărtășim informații în cadrul cooperativei membrilor participanți ai cooperativei, precum și altor părți ale afacerii Choreograph (consultați secțiunea despre Surse de informații descriind modul în care obținem informații din alte părți ale afacerii noastre).

Companiile interne ale grupului: De asemenea, împărtășim informații pe plan intern cu companiile noastre din grup WPP și GroupM, precum și cu agențiile acestora care includ Mindshare, MediaCom, Wavemaker, Essence, m/SIX, Xaxis, Finecast și CMI.

Furnizori de servicii: De asemenea, partajăm informații cu furnizori terți care execută servicii și funcții în numele nostru și/sau în numele Clienților noștri în furnizarea serviciilor, cum ar fi companii care sunt responsabile pentru livrarea de publicitate, inclusiv platforme orientate spre cerere, rețele de publicitate, schimburi de publicitate și servere de publicitate, precum și case de îndeplinire pentru campanii de marketing offline, furnizori implicați în tehnologie sau asistență pentru clienți, operațiuni, găzduire/stocare de web sau de date, facturare, contabilitate, securitate, marketing, gestionarea datelor, validare, îmbunătățire sau igienă sau care ne ajută în alt mod să furnizăm, să dezvoltăm, să menținem și să îmbunătățim serviciile și produsele noastre.

Schimbul de informații în scopuri juridice

Este posibil să partajăm informații personale cu terțe părți (inclusiv organele de aplicare a legii, auditorii și autoritățile de reglementare) pentru:

 • Respectarea procedurilor legale sau a unei investigații de reglementare (de exemplu, o citație sau o hotărâre judecătorească).
 • Aplicarea termenilor și condițiile noastre, această politică de confidențialitate sau alte contracte cu dvs., inclusiv investigarea eventualelor încălcări ale acestora.
 • Oferirea răspunsurilor la plângerile conform cărora vreun conținut încalcă drepturile terților.
 • Protejarea drepturilor, proprietății sau siguranței noastre personale, a platformei noastre, a clienților noștri, a agenților și afiliaților noștri, a utilizatorilor săi și/sau a publicului. De asemenea, este posibil să furnizăm informații altor companii și organizații (inclusiv autorităților de aplicare a legii) pentru protecția împotriva fraudei, prevenirea spamului/malware-ului și scopuri similare.

Schimbul de informații în scopuri corporative

Transferul de date la schimbarea controlului: În cazul în care o altă companie ne achiziționează sau achiziționează fie în totalitate, fie în mare parte toate activele afacerii noastre, printr-o contopire, fuziune, cumpărare de active sau altă tranzacție, ne rezervăm dreptul de a transfera toate informațiile (inclusiv orice informații pe care este posibil să le fi furnizat prin intermediul paginii „contactați-ne”) care se află în posesia sau sub controlul nostru către partea care a realizat achiziția și aceste informații pot fi utilizate de către partea care a realizat achiziția în cadrul activității sale.

Schimbul de informații într-o tranzacție corporativă: De asemenea, putem partaja informații cu caracter personal în cazul unei tranzacții corporative majore, inclusiv, de exemplu, o fuziune, investiție, achiziție, reorganizare, contopire, faliment, lichidare sau vânzare a unora sau a tuturor activelor noastre sau în scopul verificării prealabile legate de o astfel de tranzacție.

Securitatea datelor

Menținerea confidențialității informațiilor cu caracter personal ale consumatorilor este foarte importantă pentru noi, ceea ce înseamnă că avem grijă și acordăm o atenție deosebită măsurilor noastre de securitate, pentru a proteja aceste informații împotriva încălcării securității datelor. Respectăm standardele din domeniu pentru a proteja informațiile de accesul neautorizat, păstrarea și divulgarea neautorizată a acestora. Aceste standarde includ îndeplinirea activităților fizice, electronice și de management necesare pentru proteja integritatea, accesul la și utilizarea datelor.

Choreograph recunoaște importanța unui program cuprinzător de securitate a datelor și necesitatea de a ne asigura că datele pe care le procesăm sunt păstrate cu acuratețe și în siguranță. Folosim măsuri tehnice, organizatorice și administrative pentru a proteja informațiile pe care le deținem. Folosim mai multe niveluri de securitate, care combină protecția prin firewall de ultimă generație, accesul strict controlat și alte măsuri de securitate pentru a ne proteja împotriva utilizării sau modificării neautorizate a datelor noastre.

Transferurile internaționale de informații cu caracter personal

Choreograph este o companie globală și oferă servicii clienților săi din mai multe regiuni și țări.

Acolo unde este posibil, stocăm informații cu caracter personal la nivel local, de exemplu în UE (pentru EMEA și Regatul Unit), în Taiwan, Singapore și China (pentru APAC) și în SUA (pentru America de Nord), în funcție de localizarea consumatorului.

Cu toate acestea, poate fi necesar să transferăm informații personale în afara acestor locații în următoarele scenarii:

 • Atunci când ni se cere să transferăm informații către clienții noștri sau furnizorii noștri de servicii către alte locații decât cele în care sunt stocate datele noastre;
 • Atunci când echipele noastre de inginerie sau de asistență trebuie să „acceseze” (inclusiv accesul de la distanță) informații personale în afara locației, acestea se bazează pe construirea, întreținerea și/sau monitorizarea sistemelor și platformelor noastre.
 • Când avem o echipă inter-funcțională sau inter-agenție care furnizează serviciile, care se poate afla în locații diferite și care trebuie să acceseze informațiile cu caracter personal din locații diferite.

Atunci când efectuăm aceste transferuri internaționale, ne asigurăm că acestea respectă toate legile locale aplicabile privind protecția și confidențialitatea datelor.

Calitatea de membru al asociațiilor din industrie

Choreograph este un membru activ al asociațiilor din industrie care guvernează politicile privind protecția confidențialității consumatorilor online în contextul publicității prin intermediul internetului, inclusiv: Inițiativa de publicitate în rețea (NAI), Alianța pentru publicitatea digitală (Daa), Alianța europeană pentru publicitatea digitală (eDAA) și Cadrul de transparență și consimțământ al IAB (IAB TCF). Choreograph respectă codurile de conduită NAI, principiile de autoreglementare ale Daa și politicile IAB TCF. Considerăm că aceste coduri și principii contribuie la protejarea confidențialității consumatorilor.

Vă rugăm să vizitați Portalul preferințelor consumatorilor pentru mai multe informații despre modul în care vă puteți exercita drepturile de confidențialitate prin intermediul mecanismelor de renunțare la NAI și Daa.

Susținem pe deplin eforturile industriei de publicitate digitală de a spori transparența în ceea ce privește publicitatea pe bază de interese care utilizează segmente de sănătate. Pentru mai multe informații despre segmentele de interese standard și personalizate bazate pe informații sau interese privind sănătatea pe care le putem utiliza în scopuri publicitare bazate pe interese, vă rugăm să consultați aici.

Portalul de preferințe pentru consumatori

Choreograph se angajează să ofere mai întâi soluții de confidențialitate pentru clienții noștri și să încorporeze confidențialitatea în designul produselor și serviciilor noastre. Recunoaștem controlul care ar trebui să vi se acorde în legătură cu deciziile pe care le luăm cu privire la modul în care sunt utilizate informațiile dvs. cu caracter personal. Acest centru de preferințe a fost construit pentru a vă oferi un proces simplu și transparent de exercitare a drepturilor dvs. în temeiul reglementărilor privind confidențialitatea.

Dorim să vă oferim cât mai multe informații posibil pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză. Există o serie de modalități diferite prin care vă puteți exercita drepturile prin intermediul acestui portal. Diferitele metode vor depinde de țara în care locuiți și de tipul de date pe care le deținem despre dvs.

Dată fiind natura serviciilor pe care le furnizăm clienților noștri, prelucrăm datele dvs. online și datele dvs. offline în mod diferit. Pentru mai multe informații despre serviciile noastre, consultați secțiunea politicii de confidențialitate la Serviciile noastre. Acest portal de preferințe pentru consumatori poate fi utilizat pentru a vă exercita drepturile atât în ceea ce privește datele offline, cât și cele online. Vom încerca să răspundem solicitării dvs. cât mai curând posibil, dar, în orice caz, în termenele impuse de legislația privind confidențialitatea din țara dvs.

INFORMAȚIILE DVS. DIGITALE

Am creat un portal ușor de utilizat pentru ca dvs. să puteți controla modul în care utilizăm datele dvs. digitale. Acestea sunt date pe care le colectăm despre dvs. online și pot include ID-uri online, informații despre dispozitiv și browser, informații despre activitatea online și date despre locație (consultați secțiunea x pentru o descriere a acestor tipuri de date). Tipul de date digitale pe care le colectăm se poate modifica în funcție de locul în care vă aflați, deoarece nu furnizăm toate serviciile în toate regiunile. Pentru a afla mai multe despre ce date digitale deținem despre dvs. și cum puteți gestiona datele dvs. digitale, faceți clic aici.

Cu toate acestea, dacă vă aflați în China, vă rugăm să trimiteți un e-mail la privacy@choreograph.com pentru a vă gestiona datele și a vă exercita drepturile.

DATELE DVS. OFFLINE

Următoarele formulare pot fi utilizate pentru a înțelege datele suplimentare pe care le deținem despre dvs. dincolo de informațiile dvs. digitale, acestea pot include datele dvs. personale, cum ar fi numele dvs., numărul de telefon și adresa poștală. Tipul de date offline pe care le colectăm se poate modifica în funcție de locul în care vă aflați, deoarece nu furnizăm toate serviciile în toate regiunile. Pentru a afla mai multe despre ce date offline deținem despre dvs. și cum puteți gestiona datele dvs. offline, faceți clic aici.

CUM UTILIZĂM INFORMAȚIILE DVS.PENTRU A VĂ VERIFICA IDENTITATEA

Este posibil să vă cerem să furnizați un act de identitate cu fotografie pentru a vă confirma identitatea înainte să de a vă dezvălui datele. Facem acest lucru pentru a ne asigura că vă furnizăm chiar dumneavoastră informațiile și că le protejăm împotriva accesului ilegal al terților. Nu vom distribui sau utiliza datele dvs. de identificare în niciunul dintre serviciile noastre sau în alte scopuri decât verificarea datelor dvs. de identificare.

ALTE MODALITĂȚI DE A VĂ EXERCITA DREPTURILE

În mediile de navigare, puteți să refuzați sau să eliminați modulele cookie prin următoarele metode:

 • Ajustarea setărilor browserului pentru a refuza sau a elimina modulele cookie, urmând instrucțiunile indicate în setările browserului. Informații suplimentare despre cum să faceți acest lucru sunt disponibile aici.
 • Ajustarea setărilor modulelor cookie la nivelul proprietarului site-ului. Aceste opțiuni de setare pot varia în funcție de proprietarul site-ului.
 • Renunțarea la publicitatea pe bază de categorii de interese prin intermediul programului „YourAdChoices” al Digital Advertising Alliance (Daa) pentru mediile web, disponibil aici:
  – Pentru SUA – https://aboutcookies.orgaboutads.info/choices/
  – Pentru Canada – https://youradchoices.ca/en/tools
  – Pentru Europa și Regatul Unit – https://youronlinechoices.com/ faceți clic pe linkul „Your ad choices” („Opțiunile dvs. privind reclamele”) după ce ați selectat locul în care vă aflați)

De asemenea, puteți limita urmărirea reclamelor în mediile aplicațiilor pentru dispozitive mobile și OTT (Over the Top) TV conectate la ID-ul dvs. publicitar prin următoarele metode.

 • Accesarea setărilor de confidențialitate de pe dispozitivul dvs. mobil și/sau de pe dispozitivul dvs. OTT TV și selectarea opțiunii de „Limit Ad Tracking” („Limitare a urmăririi publicitare”) pentru a opri publicitatea pe bază de categorii de interese prin intermediul ID-ului publicitar aplicabil. Notă: trebuie să consultați instrucțiunile furnizate de producătorii de dispozitive pentru a vedea care sunt cele mai eficiente și moderne metode de a renunța la publicitatea pe bază de categorii de interese de pe dispozitivele dvs.
 • Renunțarea la publicitatea pe bază de categorii de interese prin intermediul programului „YourAdChoices” al Digital Advertising Alliance (Daa) pentru mediile web, disponibil aici:
  – Pentru SUA – https://youradchoices.com/control
  – Pentru Canada – https://youradchoices.ca/en/tools

Drepturile de confidențialitate ale persoanelor din Regatul Unit, SEE și Elveția

Aveți dreptul să accesați, să actualizați, să modificați, să ștergeți, să restricționați utilizarea informațiilor dvs. personale sau să obțineți o copie a acestora într-un format ușor de citit. În anumite circumstanțe, puteți solicita, de asemenea, ca Choreograph să transfere informațiile dvs. personale către o terță parte și dreptul de a vă opune utilizării acestora în scopuri de marketing. În cazul în care prelucrarea informațiilor dvs. cu caracter personal se bazează pe consimțământul dvs., aveți, de asemenea, dreptul de a retrage acest consimțământ în orice moment. Vă rugăm să rețineți că retragerea consimțământului dvs. nu va afecta legalitatea prelucrării de către noi a informațiilor dvs. cu caracter personal înainte de retragerea consimțământului.

Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să folosiți Portalul de preferințe pentru consumatori sau trimiteți-ne un e-mail la privacy@choreograph.com.

De asemenea, aveți dreptul de a face o plângere la autoritatea de supraveghere dacă nu sunteți mulțumit(ă) de modul în care am tratat informațiile dvs. cu caracter personal.

Drepturile la confidențialitate ale persoanelor în California

Vezi aici.

Drepturile privind confidențialitatea ale utilizatorilor globali

Am furnizat un mecanism care să permită tuturor consumatorilor, indiferent de regiunea dvs., să renunțe la prelucrarea viitoare și să solicite ștergerea informațiilor dvs. cu caracter personal prin intermediul Portalului de preferințe ale consumatorilor. Dacă aveți întrebări cu privire la modul de exercitare a acestor drepturi, vă rugăm să ne contactați la privacy@choreograph.com.

Cum să faceți o plângere

Dacă aveți orice reclamații sau doriți să ne contactați, vă rugăm să utilizați Contactați-ne din secțiune și vom face tot posibilul pentru a aborda orice reclamații sau îngrijorări pe care le puteți avea cu privire la modul în care colectăm și gestionăm informațiile dvs. personale.

Dacă, indiferent de motiv, nu considerați că am răspuns în mod adecvat preocupărilor dvs., puteți contacta Autoritatea pentru Protecția Datelor sau Autoritatea de Supraveghere din jurisdicția dvs. și puteți depune o plângere oficială.

Contactați-ne

Am încercat să fim cât mai clari posibil în această Politică de confidențialitate, dar dacă există ceva ce nu înțelegeți sau doriți informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la privacy@choreograph.com, sau vă puteți exercita drepturile prin Portalul preferințelor consumatorilor.

În Spațiul Economic European (SEE) și în Elveția, entitatea juridică Choreograph responsabilă pentru datele pe care le colectează Choreograph este Choreograph Limited. În afara SEE și Elveția entitatea legală responsabilă este Choreograph LLC. Dacă sunteți o persoană fizică cu reședința în SEE sau Elveția, trebuie să știți că RPD-ul (responsabilul de protecție a datelor) nostru poate fi contactat la dpo@Choreograph.com.

Dacă aveți întrebări, comentarii sau preocupări legate de această politică, ne puteți contacta prin e-mail sau prin poștă la adresa:

Europa:
Choreograph Limited
DPO@choreograph.com
Choreograph, Sea Containers, 18 Upper Ground, London, SE1 9PT– În atenția: Responsabilului cu protecția datelor

În afara Europei:
Choreograph LLC
Privacy@choreograph.com
Choreograph, 3 World Trade Center, 175 Greenwich Street, New York, NY, 10007, SUA – În atenția: Directorul Departamentului de confidențialitate

Modificări ale politicii

Vă rugăm să rețineți că, din cauza naturii schimbătoare a legilor și reglementărilor privind confidențialitatea, a tehnologiilor digitale și a afacerii noastre, s-ar putea să modificăm ocazional această politică de confidențialitate. Vă rugăm să consultați periodic prezenta notificare privind confidențialitatea pentru a lua cunoștință de orice modificări care ar putea surveni (vom actualiza data de intrare în vigoare din partea de sus a paginii pentru a afla mai ușor atunci când au fost efectuate modificări).

Anexa A Segmente legate de sănătate

Descrierea publicului
Nesensibil Sensibil
Dureri și suferințe ADHD/ADD
Acnee Medicamente ADHD/ADD
Cele mai probabile alergii Alzheimer
Alergie și sinusuri Antidepresive
Medicamente pentru alergii Anxietate
Persoanele care suferă de alergii Tulburare de deficit de atenție
Arterioscleroză Bipolaritate
Artrită Cancer de sân
Medicamente pentru artrită Cancer
Astm Cancer de colon
Medicamente pentru astm Depresie
Picior de atlet Disfuncție erectilă
Durere de spate Cancer de prostată
Probleme cu vezica urinară
Diabet Borderline
Examen mamar
Bronșită
Îngrijitor în casă
Tunel carpian
Cataractă
Bronșită cronică
Durere cronică
Herpes
Purtători de lentile corective
Mătreață
Afecțiuni dentare
Probleme dentare
Proteze dentare
Diabet
Diabet – Dietă/Tratament cu exerciții fizice
Diabet – Tratament cu insulină
Diabet – Medicamente cu administrare orală
Diabet – Alte metode de tratament
Diabet – Tip 2/Debut la adult
Comportamente legate de dietă
Tulburări digestive
Afecțiuni digestive
Ochi uscați
Eczemă
Exerciții fizice
Vaccin antigripal
Alergii alimentare
Afecțiuni ale picioarelor
Vizite frecvente la medic
Gaz/Balonare
BRGE/Reflux de acid
Gingivită
Glaucom
Medicație antidiabetică
Căderea părului
Dureri de cap
Scor sănătate – scăzut
Schimbarea comportamentului sănătos – Probabil
Schimbarea comportamentului sănătos – Susținută
Aparate auditive
Pierderea auzului
Afecțiune a inimii
Medicamente pentru arsuri la stomac
Arsuri la stomac/Persoane care suferă de indigestie acidă
Hemoroizi
Tensiunea arterială ridicată
IMC Crescut
Colesterol crescut
Colesterol crescut – dietă/exerciții fizice
Colesterol crescut – medicamente eliberate pe bază de rețetă
Colesterol crescut și tensiune arterială crescută
Medicația cu Imitrex
Insomnie
Afecțiuni articulare/ale coloanei vertebrale
Boală a rinichilor
Probleme de rinichi
Intoleranță la lactoză
Corecție cu laser a vederii
Medicație cu Lipitor
Mamografie
Dificultate de plată medicală
Avantaj Medicare
Supliment Medicare
Migrene
Probleme de mobilitate și asistență
Gură și dinți
Medici multipli
Micoza unghiilor
Alergii nazale
Fără asigurare de sănătate
Fără medic
Nicio verificare recentă
Obezitate
Osteoartrită
Osteoporoză
Stare generală de sănătate – scăzută
Durere
Sănătate fizică – precară
Vaccin împotriva pneumoniei
Tulburări ale prostatei
Test PSA
Psoriazis
Renunțarea la fumat
Aparat respirator
Artrită reumatoidă
Comportamente riscante pentru sănătate
Cicatrice
Sindromul centurii de siguranță
Sinuzită
Piele
Iritații sau erupții pe piele
Somn
Fumător
Testarea scaunului
Vaccin antitetanos
Urinare/Intestin
Afecțiuni ale vederii
Îngrijirea vederii și afecțiuni
Greutate
Pierdere în greutate
Scaun cu rotile

Anexa B Segmente bazate pe apartenența politică

Descrierea publicului
Afiliere politică: Democrat
Afiliere politică: Republican
Afiliere politică: Independent

the forrester wave report – q2 2022