0
1
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
%

global privacy policy (romanian)

Ultima actualizare: January 21, 2022

Select language

Choreograph este o afacere globală de date și tehnologie, care furnizează clienților o varietate de soluții de marketing bazate pe date, incluse în gama sa de produse și servicii. Suntem o companie din grupul WPP și lucrăm îndeaproape cu celelalte companii din rețeaua WPP, inclusiv cu GroupM și cu agențiile sale, precum și cu alte companii de afaceri de specialitate, cum ar fi GroupM Nexus și Resolve Aps, utilizând și unele dintre tehnologiile și produsele GroupM. Pentru mai multe informații despre WPP faceți clic aici și despre GroupM, faceți clic aici.

Scopul prezentei politici de confidențialitate este de a vă oferi dvs., în calitate de consumator, informații despre modalitățile în care putem colecta și gestiona informațiile dvs. cu caracter personal (denumite uneori „date cu caracter personal” sau „informații de identificare personală”). Aceasta acoperă atât informațiile personale online, cât și offline, așa cum este explicat în Portalul preferințelor consumatorilor.

Aceasta este o politică globală de confidențialitate. Dacă accesați această politică din UE, vă rugăm să citiți și secțiunea despre Drepturile de confidențialitate ale persoanelor din Regatul Unit, SEE și Elveția. Dacă sunteți rezident californian, vă rugăm să citiți și secțiunea despre Drepturile de confidențialitate ale persoanelor din California.

alte politici de confidențialitate

Prezenta politică de confidențialitate nu acoperă informațiile cu caracter personal colectate în timpul utilizării site-ului Choreograph la adresa www.choreograph.com. Aceste informații pot fi găsite aici.

Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care informațiile dvs. cu caracter personal au fost utilizate în procesul de recrutare, puteți găsi politica de confidențialitate privind recrutarea aici.

Vă încurajăm să citiți întreaga politică de confidențialitate; cu toate acestea, dacă preferați să utilizați linkurile de conținut de mai jos, acestea vă vor duce la secțiunile individuale:

serviciile noastre

Această secțiune oferă informații despre serviciile pe care le oferim clienților noștri. „Clienții” noștri sunt întreprinderi care se ocupă în mod direct de consumatori, cum ar fi agenții de publicitate care își vând produsele și serviciile consumatorilor. Noi nu ne oferim serviciile în mod direct consumatorilor. Lucrăm direct cu clienții sau printr-un agent (cum ar fi un agent de date sau un agent de cumpărare media) care acționează în numele unui client.

Clienții noștri utilizează serviciile noastre pentru a-i ajuta să livreze clienților publicitate online și offline eficientă și relevantă. Ajutăm agenții de publicitate să înțeleagă interesele, preferințele și nevoile clienților lor actuali și, de asemenea, îi ajutăm să găsească potențiali clienți noi pe toate canalele media. Serviciile noastre oferă clienților o viziune unificată și holistică a clienților lor actuali și potențiali și le permite să furnizeze publicitate consumatorilor care sunt posibil mai în măsură de a fi interesați de produsele și serviciile lor.

„Serviciile” noastre pot fi definite pe larg în trei categorii de activități: Sincronizați, compuneți și efectuați, după cum este descris mai jos.

Sincronizați Compuneți Efectuați
Integrarea datelor Îmbunătățirea datelor Planificare
Igiena datelor Informații Activare
Potrivire de date Modelare Optimizare
Rezoluție ID Segmentare Măsurare și raportare
Profilare
Simulare

Pentru o descriere a fiecăruia dintre serviciile enumerate mai sus, vă rugăm să consultați Scopurile prelucrării.

tehnologiile și produsele noastre

Mai jos este o prezentare generală a produselor și tehnologiilor pe care le utilizăm pentru a furniza serviciile noastre.

Denumirea serviciului Descrierea serviciului
ID Graph Graficul Identity utilizează tehnologiile grafice și învățarea automată pentru a descoperi conexiuni și relații între oameni, locuri și acțiuni. Acesta oferă o viziune holistică asupra identității unui consumator prin combinarea activelor de date ale primei și ale terței părți, pentru a oferi un set cuprinzător de atribute despre un consumator sau gospodărie (cum ar fi datele demografice, psihografice, interesele, comportamentele de cumpărare, informații despre sănătate etc.). Acesta permite Choreograph să furnizeze servicii de potrivire a datelor, de rezoluție a ID-ului, informații ale consumatorilor, de îmbogățire, de modelare și de segmentare.
Rețea ID Graph (IDN) Rețeaua de identitate Graph este fundamentul Identity Graph. Aceasta se referă la o varietate de active de date care alimentează graficul, inclusiv datele clientului, datele licențiate ale terților, precum și activele de date proprietare ale Choreograph, după cum este descris mai jos, inclusiv: Originea publicului; i-Behaviour (SUA, Canada, Regatul Unit), Conexance (Franța), AmeriLINK (SUA) și mPlatform (Global).
Originea publicului Originea publicului este sondajul nostru trimestrial pentru consumatori, realizat prin intermediul furnizorilor noștri de grupuri de încredere la nivel global. Le adresăm consumatorilor o serie de întrebări personalizate cu privire la comportamentul lor media, categorii de achiziții, puncte de contact media, date psihografice și demografice pentru a le înțelege mai bine motivațiile, comportamentele și atitudinile. Răspunsurile la sondaj sunt combinate împreună (sau agregate) pentru a înțelege atitudinile generale ale consumatorilor, precum și pentru planificare media și în scopuri de cumpărare. În unele cazuri, primim și date individuale la nivel de respondent care vor fi utilizate pentru modelare.
Fusion Fusion utilizează tehnologiile IA pentru a furniza clienților noștri servicii de îmbogățire a datelor și de potrivire a datelor utilizând datele sondajului colectate de la Audience Origin, precum și datele audienței de la mPlatform și alte surse de date terțe licențiate.
Simulator de strategie Simulatorul nostru de strategie ajută la simularea sau prezicerea impactului schimbărilor în comportamentul consumatorilor și a dinamicii pieței asupra afacerii clientului, folosind populații sintetice din datele sondajului colectate de la Audience Origin. Acest lucru ajută clienții noștri să își planifice achizițiile media într-un mod orientat spre viitor.
Conexance (Franța)
iBehavior (Regatul Unit)
Coreograph Franța (anterior Conexance și iBehavior) este baza noastră de date cooperativă din Franța și Regatul Unit.

Choreograph este un procesator de date în cadrul RGPD care acționează exclusiv la cererea membrilor săi și în numele acestora, pentru a prelucra informații cu caracter personal în vederea furnizării următoarelor servicii: servicii de modelare (pentru a găsi potențiali clienți noi), servicii de reactivare și optimizare (pentru facilitarea reconectării cu clienții inactivi) și de îmbogățire a datelor (adăugarea variabilelor de date la fișierul client existent al membrului). Acest lucru îi ajută pe membri să își desfășoare campaniile de marketing prin poștă, prin e-mail, prin SMS sau online.

Pentru mai multe informații despre operațiunile de prelucrare a datelor cu caracter personal efectuate de Choreograph Franța ca parte a activității sale cooperative, vă rugăm să vizitați:

AmeriLINK
(SUA)
AmeriLINK este baza noastră de date particulară de consumatori din SUA, care colectează, stochează și organizează informații despre consumatori și gospodării, inclusiv date demografice și psihografice, date despre sănătate și starea de bine, date despre evenimente de viață, date tranzacționale/cumpărări, date privind atitudinea și indicatori financiari. Utilizând baza noastră de date de consumatori, Choreograph oferă clienților AmeriLINK servicii de modelare, inclusiv modelare de tip look-a-like, servicii de îmbogățire a datelor (anexarea variabilelor de date la fișierul de clienți existent al clientului), servicii de igienă a datelor (cum ar fi standardizarea adresei, suprimarea) și servicii de închiriere a listelor.

 

Suntem înregistrați ca broker de date în California și Vermont.

AmeriLINK Activate Activate este unul dintre canalele de activare ale Choreograph. Clienții pot utiliza Activate pe un serviciu de self-service sau gestionat, permițând clienților să încarce datele lor de primă parte pe platformă, să acceseze date suplimentare licențiate și de proprietate ale terților și să trimită publicul la DSP și canale sociale pentru activare online.
mPlatform [m]PLATFORM este o soluție de informații privind publicul care construiește relații personalizate cu consumatorii la scară largă. Colectează date despre comportamentul consumatorului media pentru a permite Choreograph să obțină informații despre interesele, preferințele și stilurile de viață ale consumatorilor și să creeze profiluri de consumatori. Folosim acest instrument pentru a le oferi clienților noștri informații despre consumatori, precum și modelare (inclusiv modelare asemănătoare). mPlatform este, de asemenea, o platformă de activare, permițându-ne să împingem publicul către DSP pentru activare. Pentru mai multe informații despre mPlatform, consultați aici.
Proteus Proteus procesează date programatice provenite din achiziții media la scară mare. Acesta ingerează, potrivește și normalizează datele la nivel de jurnal în întreaga activitate programatică a agențiilor noastre, ceea ce ne permite să le oferim clienților următoarele servicii: modelare, informații, planificare media și raportare de campanii
Geograph GeoGraph este o platformă de cartografiere geospațială care ingerează date de localizare și alte date pentru a putea vizualiza zonele de pe glob în care trăiesc sau pe care le vizitează consumatorii. Imaginea obținută din combinarea acestor date poate fi utilizată pentru analiză, informații, planificare, îmbogățire sau direcționare în funcție de locație.
Choreograph Create Choreograph Create este o platformă creativă inteligentă care facilitează optimizarea creativă dinamică a publicității. Clienții pot să proiecteze și să dezvolte conținut publicitar personalizat, să măsoare și să analizeze performanțele campaniei, inclusiv să măsoare momentele de contact pentru plafonarea frecvențelor și să identifice traseul clientului pentru a înțelege elementele care conduc la o mai bună performanță publicitară.

 

informațiile pe care le colectăm

Colectăm și utilizăm o varietate de informații care includ informații cu caracter personal atunci când furnizăm serviciile noastre:

identificatori („ID-uri”)

 • ID-uri offline, inclusiv numele complet, numărul de telefon, numărul de telefon;
 • ID-urile online, inclusiv adresa de e-mail, adresa IP, ID-urile de module cookie, ID-urile de dispozitiv, inclusiv ID-urile de publicitate mobilă (MAIDs), cum ar fi „IDFA” de la Apple și ID-ul de publicitate Google;
 • ID-ul(ID-urile) propriu(proprii) al(e) Choreograph care identifică în mod unic consumatorii în propriul mediu de identitate, inclusiv «K-LINK», «ChoreoID», «[mP]ID»; și
 • Alte ID-uri pe care le putem primi de la terțe părți, inclusiv ID-uri de sondaj sau de grup ale consumatorilor care răspund la un sondaj sau ID-uri de la parteneri de aderare terți.

date despre tranzacții și achiziții, inclusiv categoria de produse (de exemplu, bijuterii, îmbrăcăminte, animale de companie, călătorii, sport) și detalii despre achiziții (de exemplu, numărul de comenzi, valoarea cheltuită, tipul de plată, metoda de achiziție). Nu colectăm detalii bancare, detalii despre cardul de credit sau alte detalii la nivel de cont financiar. De asemenea, utilizăm date de tranzacție modelate despre probabilitatea sau „tendința” unui consumator de a cumpăra o anumită marcă sau un anumit produs.

informații despre dispozitiv și browser, inclusiv tipul browserului și versiunea acestuia, limba browserului, sistemul de operare și tipul conexiunii (de ex., prin cablu sau Wi-Fi).

informații despre activitatea online inclusiv adresa URL a paginii (sau categoria adresei URL a paginii), site-ul/pagina de pe care a venit un consumator înainte de a vizualiza o reclamă, data și ora activității online, frecvența vizitelor pe un site, termenii de căutare utilizați pe un site, interacțiunea cu o reclamă (de exemplu, dacă faceți clic pe o reclamă), precum și conținutul reclamei și interacțiunea cu conținutul unui site al agentului de publicitate sau al unui editor, inclusiv informații despre produs, stocate ca „ID produs”.

informații demografice inclusiv vârsta, sexul, venitul, starea civilă, starea familială, educația.

informații psihografice inclusiv interesele, stilurile de viață, atitudinile, personalitățile.

date de localizare, inclusiv adresa poștală, adresa IP (care este convertită în date de localizare la nivel de țară, regiune sau cod poștal) și date privind latitudinea/longitudinea proprietăților/locuințelor (în SUA).

date sensibile, inclusiv identitatea de gen, orientarea sexuală, dizabilitățile, religia, etnia, datele privind sănătatea (a se vedea mai jos).  Notă: Choreograph nu permite utilizarea datelor sensibile pentru direcționare sau redirecționare.

Date privind sănătatea informații despre condițiile de sănătate sau tratamentele la nivel individual.  Datele noastre medicale nu includ niciun fel de „informații medicale protejate” (PHI) reglementate de Legea privind portabilitatea și responsabilitatea asigurărilor de sănătate (HIPAA).

Nu toate informațiile enumerate mai sus sunt colectate și utilizate în toate regiunile în care sunt oferite serviciile. Dacă doriți să aflați ce informații cu caracter personal deținem despre dvs., vă rugăm să utilizați Portalul preferințelor consumatorilor.

cum utilizăm aceste informații

Tabelul de mai jos descrie scopurile în care utilizăm diferite tipuri de informații atunci când furnizăm serviciile noastre. Pentru o descriere a fiecăruia dintre aceste scopuri, consultați mai multe detalii în secțiunea Scopurile prelucrării. În plus față de scopurile stabilite mai jos, putem utiliza toate sau o combinație a informațiilor pe care le colectăm pentru a detecta sau preveni frauda, pentru a ne apăra drepturile legale și pentru a respecta legea.

Sincronizați

Tip de informații Cum utilizăm aceste informații
Integrarea datelor Igiena datelor Potrivire de date Rezoluție ID
Nume complet, Adresă poștală, Adresă de e-mail, Număr de telefon
ID-uri online, inclusiv adresa IP, ID cookie, MAID, ID dispozitiv
Sondaj sau ID grup ✓ (suprimare)
Răspunsuri sondaj
Date privind achizițiile și tranzacțiile
Informații despre dispozitiv și browser
Informații despre activitatea online
Informații despre locație
Date sensibile

Compuneți

Tip de informații Cum utilizăm aceste informații
Îmbunătățirea datelor Informații Modelare Segmentare Profilare Simulare
Nume complet, Adresă poștală, Adresă de e-mail, Număr de telefon
ID-uri online, inclusiv adresa IP, ID cookie, MAID, ID dispozitiv
Sondaj sau ID grup
Răspunsuri sondaj
Date privind achizițiile și tranzacțiile
Informații despre dispozitiv și browser
Informații despre activitatea online
Informații despre locație
Date sensibile  ✗  ✗  ✗

Efectuați

Tip de informații Cum utilizăm aceste informații
Planificare Activare Optimizare Măsurare și raportare
Nume complet, Adresă poștală, Adresă de e-mail, Număr de telefon
ID-uri online, inclusiv adresa IP, ID cookie, MAID, ID dispozitiv
Sondaj sau ID grup
Răspunsuri sondaj
Date privind achizițiile și tranzacțiile
Informații despre dispozitiv și browser
Informații despre activitatea online
Informații despre locație
Date sensibile  ✗  ✗

 

scopurile procesării

Servicii Scopurile procesării Descrierea scopurilor
Sincronizați Integrarea datelor Aducerea datelor clientului în mediul de date al Choreograph sau într-un mediu de cameră curată găzduit de o terță parte. Aducerea datelor cu licență de la terți pe platformele tehnologice ale Choreograph.
Igiena datelor Curățarea datelor clientului, inclusiv fuzionarea/epurarea, standardizarea și suprimarea adreselor.
Potrivire de date Potrivirea datelor clientului cu cele ale consumatorilor deținuți în baza de date brevetată a Choreograph. Potrivirea offline cu datele online, cum ar fi datele colectate offline (de exemplu, numele, adresa poștală etc.) cu activitatea dvs. online sau cu ID-urile online (de exemplu, ID-ul dispozitivului, ID-ul modulului cookie etc.). Potrivirea între diferite dispozitive pentru a determina dacă două sau mai multe dispozitive aparțin aceluiași utilizator sau gospodărie
Rezoluție ID Crearea unei vizualizări a unui singur consumator deținut de client pentru clienții cunoscuți și necunoscuți. Atribuirea unui ID unic consumatorilor, inclusiv ID-ul propriu al Choreograph.
Compuneți Îmbunătățirea datelor Îmbunătățirea datelor clienților prin adăugarea (sau anexarea) de date ale consumatorilor din baza de date proprietate Choreograph
Informații Utilizarea unei colecții de date pentru a înțelege sau a obține o perspectivă asupra intereselor, motivațiilor, comportamentelor și preferințelor consumatorilor. Acest lucru poate avea loc la nivel individual de consumator sau la nivel agregat de grup sau populație
Modelare Crearea unor modele (sau a unui set de „reguli”) care să prevadă comportamente ale consumatorilor sau să indice caracteristici probabile ale acestora.
Segmentare Crearea unor grupuri de consumatori (denumite uneori segmente, audiențe sau liste) care împărtășesc aceleași atribute, condiții, nevoi sau preferințe sau caracteristici similare bazate pe informații reale sau deduse.
Profilare Etichetarea sau descrierea consumatorilor pe baza caracteristicilor, comportamentelor și/sau caracteristicilor demografice probabile ale acestora, care sunt utilizate în modelare, segmentare și activare.
Simulare Testarea rezultatelor potențiale ale marketingului prin simularea comportamentului populației folosind datele clienților și datele Choreograph.
Efectuați Planificare Planificarea achiziționării de suporturi media de pe toate canalele, inclusiv prin utilizarea de instrumente automate
Activare Furnizarea de audiențe către platformele de cumpărare media și socializare pentru publicitate online. Livrarea de liste către casele de onorare ale clientului sau terțelor părți pentru publicitate offline (de exemplu, e-mail, telefon).
Optimizare Crearea de anunțuri relevante pentru consumatori pe baza intereselor, locației, preferințelor de limbă etc.
Optimizarea anunțurilor (inclusiv în timp real) cu alte date (cum ar fi informații despre vreme, produse vizualizate anterior etc.)
Înțelegerea traseului consumatorului de la primul contact la vânzare/redirecționare pentru a personaliza experiențele consumatorilor
Măsurare și raportare Măsurarea și raportarea performanței campaniei publicitare

 

surse de informații

Furnizăm informații dintr-o varietate de surse, inclusiv:

 • De la clienții noștri, care pot utiliza serviciile noastre pentru a-și integra datele pe platformele noastre și pot utiliza modulele cookie și pixelii noștri pentru a colecta date de la consumatorii care vizitează proprietățile web și ale aplicațiilor clienților. Pentru mai multe informații despre modulele cookie pe care le utilizăm, consultați secțiunea despre Module cookie.
 • Direct de la consumatori, inclusiv de la consumatorii care sunt de acord să participe la sondajele noastre (sau la sondajele administrate de partenerii noștri terți) și prin utilizarea modulelor cookie, pixelilor sau a altor tehnologii online similare pe proprietățile web și ale aplicațiilor.  Colectăm date sensibile numai prin sondaje ale consumatorilor, în cazul în care consumatorii au furnizat în mod voluntar informații (sau în cazul datelor privind etnia, modelate pe baza informațiilor demografice sau geografice).   Pentru mai multe informații despre modulele cookie pe care le utilizăm, consultați secțiunea despre Module cookie.
 • Din diferite părți ale afacerii noastre. De exemplu, luăm informațiile despre tranzacții la care au contribuit membrii întreprinderilor noastre cooperative (i-Behaviour și Conexance) și le transformăm în categorii generale de produse, de exemplu, „Îmbrăcăminte pentru femei” și valorile „Recent”, „Frecvență” și „Monetar”, cum ar fi data ultimei comenzi pentru îmbrăcăminte de femei, numărul de comenzi pentru îmbrăcăminte de femei din ultimele 12 luni, suma totală cheltuită și valoarea medie a cheltuielilor pentru îmbrăcăminte de femei din ultimele 12 luni etc.
 • Din registrele publice, în cazul în care sunt disponibile în anumite țări, cum ar fi licențele profesionale și de agrement (de exemplu, licențele de pescuit), registrele poștale (pentru standardizarea adreselor), listele de eliminare (de exemplu, nu registrele de apel) și registrele de recensământ.
 • De la partenerii noștri terți de încredere. Unii dintre acești parteneri pot combina date dintr-o varietate de surse.

module cookie

Această secțiune descrie modulele cookie pe care le utilizăm atunci când furnizăm servicii clienților, inclusiv pentru publicitatea bazată pe interese sau comportamentală. Aceasta include module cookie care pot fi plasate în browserul dumneavoastră atunci când vizitați proprietățile web ale clienților noștri sau proprietățile noastre care afișează în reclamele clienților noștri. Pentru modulele cookie pe care le folosim pe website-ul nostru corporativ, vă rugăm să consultați Politica noastră privind modulele cookie.

Un cookie este un mic text alfanumeric care este stocat într-un browser de un site web sau de un server publicitar terță parte care permite ca site-ul web sau terța parte să recunoască acel browser și să-și amintească anumite informații despre utilizator. Modulele noastre cookie sunt permanente (ceea ce înseamnă că sunt stocate până când expiră sau sunt șterse/îndepărtate de un utilizator) și conțin valori unice generate aleatoriu care permit serviciilor noastre să distingă browsere și dispozitive și sunt asociate cu anumite informații despre un utilizator. Modulele noastre cookie, împreună cu aceste informații asociate despre utilizator, sunt utilizate în executarea serviciilor noastre, inclusiv pentru publicitate bazată pe interese.

Tabelul următor oferă informații despre modulele noastre cookie.

Denumire cookie Domeniu Durata de viață a modulului cookie Se reîmprospătează modulul cookie? Informații stocate în modulul cookie Cazuri de utilizare Scopuri înregistrate în temeiul Cadrului IAB de transparență și consimțământ (numai pentru RGPD)
id mookie1.com 395 de zile Da Număr de serie universal Activare
Optimizare
Raportare
Măsurare (atribuire)
Securitate
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ov mookie1.com 395 de zile Da Identificator unic Raportare
Măsurare (atribuire)
Securitate
1, 7, 8, 10
mdata mookie1.com 395 de zile Da Număr de serie unic
, Marcaj temporal al creării
, Versiune cookie
Activare 1, 2, 3, 4, 5, 6, 10
syncdata_<PARTNER> mookie1.com 10 zile Da Număr de serie unic
, Marcaj temporal al creării
, ID vizitator al partenerului de date
Potrivire de date
Se activează
1, 2, 3, 4, 5, 6, 10
Ibkukiuno ib.mookie1.com 365 de zile Da E-mail criptat cu algoritmi hash
ID sesiune
ID Choreograph (numit „Id Velo”)
Ultima dată a fost utilizat modulul cookie
ID offerpath
Metoda de căutare a profilului Velo
Metoda de căutare a algoritmului hash al e-mail-ului
Dată modulul cookie creată
Datele când modulul cookie
Nu este cazul
ibkukinet ib.mookie1.com 365 de zile Da Adresă IP
, Dată
Nu este cazul
src0_xxxx d.lemonpi.io 30 de zile Da ID-ul produselor pe care un consumator le-a vizualizat pe site-ul web al agentului de publicitate Optimizare Nu este cazul
Ipc d.lemonpi.io 30 de zile Da Marcaj temporal
ID conversie pentru campania unui agent de publicitate
Optimizare, raportare Nu este cazul
lpuid Lemonpi.io 365 de zile Da ID utilizator unic Potrivire de date Nu este cazul
_ud Lemonpi.io 30 de zile Da ID-ul produselor vizualizate, schimbate și/sau achiziționate de un consumator pe site-ul web al agentului de publicitate. Optimizare Nu este cazul

Într-un mediu de aplicații, dispozitivul dvs. va primi un ID de publicitate (mai degrabă decât un cookieID). Acesta este un identificator alfanumeric pus la dispoziție de o platformă sau sistem de operare (cum ar fi Apple iOS sau Google Android) care permite dezvoltatorilor aplicației și terțelor părți să recunoască un anumit dispozitiv într-un mediu de aplicație și să asocieze anumite informații unui utilizator. Printre exemplele de ID-uri de publicitate se numără ID-urile de publicitate mobile (MAID), cum ar fi „IDFA” de la Apple și ID-ul de publicitate Google.  Un ID de publicitate împreună cu informațiile de utilizator pe care le colectează sunt utilizate în prestarea serviciilor noastre, inclusiv pentru publicitatea bazată pe interese.

cum partajăm informațiile

partajarea informațiilor în furnizarea serviciilor noastre

Clienți: Utilizăm informațiile descrise în această înștiințare de confidențialitate pentru a furniza servicii clienților noștri (sau agenților care acționează în numele clienților), care pot include partajarea, licențierea sau permiterea accesului clienților noștri la informații. Pentru baza noastră de date cooperativă (i-Behaviour și Conexance), împărtășim informații în cadrul cooperativei membrilor participanți ai cooperativei, precum și altor părți ale afacerii Choreograph (consultați secțiunea despre Surse de informații descriind modul în care obținem informații din alte părți ale afacerii noastre).

Companiile interne ale grupului: De asemenea, împărtășim informații pe plan intern cu companiile noastre din grup, WPP și GroupM, precum și cu agențiile acestora care includ Mindshare, MediaCom, Wavemaker, Essence, m/SIX, GroupM Nexus, GTB și CMI.

Furnizori de servicii: De asemenea, partajăm informații cu furnizori terți care execută servicii și funcții în numele nostru și/sau în numele Clienților noștri în furnizarea serviciilor, cum ar fi companii care sunt responsabile pentru livrarea de publicitate, inclusiv platforme orientate spre cerere, rețele de publicitate, schimburi de publicitate și servere de publicitate, precum și case de îndeplinire pentru campanii de marketing offline, furnizori implicați în tehnologie sau asistență pentru clienți, operațiuni, găzduire/stocare de web sau de date, facturare, contabilitate, securitate, marketing, gestionarea datelor, validare, îmbunătățire sau igienă sau care ne ajută în alt mod să furnizăm, să dezvoltăm, să menținem și să îmbunătățim serviciile și produsele noastre.

Altele: Pentru Choreograph Create, este posibil să partajăm conținut video creativ cu YouTube prin intermediul Serviciilor API YouTube pentru a fi afișat pe platforma YouTube în beneficiul Clienților noștri. Acestor servicii li se aplică Termenii și condițiile YouTube (https://www.youtube.com/t/terms), Politica de confidențialitate (http://www.google.com/policies/privacy) și Termenii și condițiile privind serviciile API YouTube (https://developers.google.com/youtube/terms/api-services-terms-of-service). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale serviciilor oferite de terți. Vă încurajăm să citiți cu atenție politicile de confidențialitate ale oricăror servicii terțe pe care le accesați. Puteți revoca accesul la Serviciile API YouTube prin intermediul paginii cu setările de securitate Google de la adresa https://myaccount.google.com/permissions.

schimbul de informații în scopuri juridice:

Este posibil să partajăm informații cu caracter personal cu terțe părți (inclusiv organele de aplicare a legii, auditorii și autoritățile de reglementare) pentru:

 • Respectarea procedurilor legale sau a unei investigații de reglementare (de exemplu, o citație sau o hotărâre judecătorească)
 • Punerea în aplicare a termenilor și condițiilor noastre, a acestei politici de confidențialitate sau a altor contracte cu dvs., inclusiv investigarea eventualelor încălcări ale acestora.
 • Oferirea de răspunsuri la plângerile conform cărora un conținut încalcă drepturile terților
 • Protejarea drepturilor, proprietății sau siguranței noastre personale, a platformei noastre, a clienților noștri, a agenților și afiliaților noștri, a utilizatorilor săi și/sau a publicului. De asemenea, este posibil să furnizăm informații altor companii și organizații (inclusiv autorităților de aplicare a legii) pentru protecția împotriva fraudei, prevenirea spamului/malware-ului și scopuri similare.

schimbul de informații în scopuri corporative

Transferul de date la schimbarea controlului: În cazul în care o altă companie ne achiziționează sau achiziționează fie în totalitate, fie în mare parte toate activele afacerii noastre, printr-o contopire, fuziune, cumpărare de active sau altă tranzacție, ne rezervăm dreptul de a transfera toate informațiile (inclusiv orice informații pe care este posibil să le fi furnizat prin intermediul paginii „contactați-ne”) care se află în posesia sau sub controlul nostru către partea care a realizat achiziția și aceste informații pot fi utilizate de către partea care a realizat achiziția în cadrul activității sale.

Schimbul de informații într-o tranzacție corporativă: De asemenea, putem partaja informații cu caracter personal în cazul unei tranzacții corporative majore, inclusiv, de exemplu, o fuziune, investiție, achiziție, reorganizare, contopire, faliment, lichidare sau vânzare a unora sau a tuturor activelor noastre sau în scopul verificării prealabile legate de o astfel de tranzacție.

securitatea datelor

Menținerea confidențialității informațiilor cu caracter personal ale consumatorilor este foarte importantă pentru noi, ceea ce înseamnă că avem grijă și acordăm o atenție deosebită măsurilor noastre de securitate, pentru a proteja aceste informații împotriva încălcării securității datelor. Respectăm standardele din domeniu pentru a proteja informațiile de accesul neautorizat, păstrarea și divulgarea neautorizată a acestora. Aceste standarde includ îndeplinirea activităților fizice, electronice și de management necesare pentru proteja integritatea, accesul la și utilizarea datelor.

Choreograph recunoaște importanța unui program cuprinzător de securitate a datelor și necesitatea de a ne asigura că datele pe care le procesăm sunt păstrate cu acuratețe și în siguranță. Folosim măsuri tehnice, organizatorice și administrative pentru a proteja informațiile pe care le deținem. Folosim mai multe niveluri de securitate, care combină protecția prin firewall de ultimă generație, accesul strict controlat și alte măsuri de securitate pentru a ne proteja împotriva utilizării sau modificării neautorizate a datelor noastre.

păstrarea datelor

Choreograph respectă politica WPP privind păstrarea datelor și informațiilor și nu păstrează date care nu sunt necesare în activitatea noastră de zi cu zi sau pentru a furniza servicii clienților noștri. Perioada în care păstram datele variază și depinde de tipul de date, rolul pe care îl au în livrarea produselor și serviciilor către clienții noștri și în respectarea obligațiilor contractuale cu aceștia. În toate cazurile, respectăm legile și reglementările respective, obligațiile noastre contractuale și ștergem datele atunci când este necesar.

Choreograph poate stoca și păstra, de asemenea, datele cu caracter personal neidentificate sau care au fost anonimizate integral, astfel încât acestea nu mai constituie date cu caracter personal. Acestea pot fi date care sunt agregate, astfel încât să nu identifice o persoană și sunt utilizate în principal în scopuri de cunoaștere și de planificare.

transferurile internaționale de informații cu caracter personal

Choreograph este o companie globală și oferă servicii clienților săi din mai multe regiuni și țări.

Acolo unde este posibil, stocăm informații cu caracter personal la nivel local, de exemplu în UE (pentru EMEA și Regatul Unit), în Taiwan, Singapore și China (pentru APAC) și în SUA (pentru America de Nord), în funcție de localizarea consumatorului.

Cu toate acestea, poate fi necesar să transferăm informații cu caracter personal în afara acestor locații în următoarele scenarii:

 • Atunci când ni se cere să transferăm informații către clienții noștri sau furnizorii noștri de servicii către alte locații decât cele în care sunt stocate datele noastre.
 • Atunci când echipele noastre de inginerie sau de asistență trebuie să „acceseze” (inclusiv accesul de la distanță) informații cu caracter personal în afara locației, acestea se bazează pe construirea, întreținerea și/sau monitorizarea sistemelor și platformelor noastre.
 • Atunci când avem o echipă inter-funcțională sau inter-agenție care furnizează serviciile, care se poate afla în locații diferite și care trebuie să acceseze informațiile cu caracter personal din locații diferite.

Atunci când efectuăm aceste transferuri internaționale, ne asigurăm că acestea respectă toate legile locale aplicabile privind protecția și confidențialitatea datelor.

calitatea de membru în cadrul asociațiilor din industrie

Choreograph este un membru activ al asociațiilor din industrie care guvernează politicile privind protecția confidențialității consumatorilor în mediul online în contextul publicității prin intermediul internetului, inclusiv: Alianța pentru publicitatea digitală (DAA), Alianța europeană pentru publicitatea digitală (eDAA) și Cadrul de transparență și consimțământ al IAB (IAB TCF). Choreograph respectă principiile de autoreglementare ale DAA și politicile IAB TCF. Considerăm că aceste coduri și principii contribuie la protejarea confidențialității consumatorilor.

Vă rugăm să vizitați Portalul preferințelor consumatorilor pentru mai multe informații despre modul în care vă puteți exercita drepturile de confidențialitate prin intermediul mecanismelor de renunțare la NAI și DAA.

 

portalul cu preferințele consumatorilor

Choreograph se angajează să ofere mai întâi soluții de confidențialitate pentru clienții noștri și să încorporeze confidențialitatea în designul produselor și serviciilor noastre. Recunoaștem controlul care ar trebui să vi se acorde în legătură cu deciziile pe care le luăm cu privire la modul în care sunt utilizate informațiile dvs. cu caracter personal. Acest centru de preferințe a fost construit pentru a vă oferi un proces simplu și transparent de exercitare a drepturilor dvs. în temeiul reglementărilor privind confidențialitatea.

Dorim să vă oferim cât mai multe informații posibil pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză. Există o serie de modalități diferite prin care vă puteți exercita drepturile prin intermediul acestui portal. Diferitele metode vor depinde de țara în care locuiți și de tipul de date pe care le deținem despre dvs.

Dată fiind natura serviciilor pe care le furnizăm clienților noștri, prelucrăm datele dvs. online și datele dvs. offline în mod diferit. Pentru mai multe informații despre serviciile noastre, vă rugăm să consultați secțiunea politicii de confidențialitate legată de Serviciile noastre. Acest portal de preferințe pentru consumatori poate fi utilizat pentru a vă exercita drepturile atât în ceea ce privește datele offline, cât și cele online. Vom încerca să răspundem solicitării dvs. cât mai curând posibil, dar, în orice caz, în termenele impuse de legislația privind confidențialitatea din țara dvs.

informațiile dvs.

Am creat un portal ușor de utilizat pentru ca dvs. să puteți controla modul în care utilizăm datele dvs. digitale cu caracter personal.  Aceasta include date cu caracter personal pe care le colectăm despre dvs. online și pot include ID-uri online, informații despre dispozitiv și browser, informații despre activitatea online și date despre locație (consultați secțiunea x pentru o descriere a acestor tipuri de date) și detaliile dvs. personale, cum ar fi numele, numărul de telefon și adresa poștală.

Tipul de date cu caracter personal pe care le colectăm se poate modifica în funcție de locul în care vă aflați, deoarece nu furnizăm toate serviciile noastre în toate regiunile.  Pentru a afla mai multe despre ce date deținem despre dvs. și cum puteți gestiona datele dvs. faceți clic aici. Alegerile pe care le faceți prin intermediul portalului nostru cu privire la modul în care putem utiliza datele dvs. personale digitale se vor aplica numai browserului sau dispozitivului specific pe care îl utilizați. Pentru alte modalități de exercitare a drepturilor dvs., consultați informațiile de mai jos.

Cu toate acestea, dacă vă aflați în China, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa privacy@choreograph.com pentru a vă gestiona datele și a vă exercita drepturile.

cum folosim informațiile dvs. pentru a vă verifica identitatea

Este posibil să vă cerem să furnizați un act de identitate pentru a vă verifica identitatea înainte de a vă dezvălui datele. Facem acest lucru pentru a ne asigura că vă furnizăm chiar dvs. informațiile și că le protejăm împotriva accesului ilegal al terților. Nu vom distribui sau utiliza datele dvs. de identificare în niciunul dintre serviciile noastre sau în alte scopuri decât verificarea datelor dvs. de identificare.

alte modalități de a vă exercita drepturile

În mediile de navigare, puteți să refuzați sau să eliminați modulele cookie prin următoarele metode:

 • Ajustarea setărilor browserului pentru a refuza sau a elimina modulele cookie, urmând instrucțiunile indicate în setările browserului. Informații suplimentare despre cum să faceți acest lucru sunt disponibile aici.
 • Ajustarea setărilor modulelor cookie la nivelul proprietarului site-ului. Aceste opțiuni de setare pot varia în funcție de proprietarul site-ului.
 • Renunțarea la publicitatea bazată pe interese prin programul „YourAdChoices” al Digital Advertising Alliance (DAA) pentru medii web, disponibil aici:
  – Pentru SUA – https://optout.aboutads.info/?c= 2&lang=EN
  – Pentru Canada – https://youradchoices.ca/en/tools
  – Pentru Europa și Regatul Unit – https:// youronlinechoices.com/ (făcând clic pe linkul „Opțiunile dvs. de anunțuri” după ce ați selectat unde vă aflați)

De asemenea, puteți limita urmărirea reclamelor în mediile aplicațiilor pentru dispozitive mobile și OTT (Over the Top) TV conectate la ID-ul dvs. publicitar prin următoarele metode.

 • Accesarea setărilor de confidențialitate de pe dispozitivul dvs. mobil și/sau de pe dispozitivul dvs. OTT TV și selectarea opțiunii de „Limit Ad Tracking” („Limitare a urmăririi publicitare”) pentru a opri publicitatea pe bază de categorii de interese prin intermediul ID-ului publicitar aplicabil. Notă: trebuie să consultați instrucțiunile furnizate de producătorii de dispozitive pentru a vedea care sunt cele mai eficiente și moderne metode de a renunța la publicitatea pe bază de categorii de interese de pe dispozitivele dvs.
 • Renunțarea la publicitatea pe bază de categorii de interese prin programul „YourAdChoices” al Digital Advertising Alliance (DAA) pentru mediile de aplicații, disponibil aici:
  – Pentru SUA – https://youradchoices.com/control
  – Pentru Canada – https://youradchoices.ca/en/tools

drepturile privind confidențialitatea ale persoanelor din Regatul Unit, SEE și Elveția

Aveți dreptul să accesați, să actualizați, să modificați, să ștergeți, să restricționați utilizarea informațiilor dvs. personale sau să obțineți o copie a acestora într-un format ușor de citit. În anumite circumstanțe, puteți și să solicitați Choreograph să transfere informațiile dvs. cu caracter personal către o terță parte și aveți dreptul să vă opuneți utilizării acestora în scopuri de marketing. În cazul în care prelucrarea informațiilor dvs. cu caracter personal se bazează pe consimțământul dvs., aveți, de asemenea, dreptul de a vă retrage acest consimțământ în orice moment. Vă rugăm să rețineți că retragerea consimțământului dvs. nu va afecta legalitatea prelucrării de către noi a informațiilor dvs. cu caracter personal înainte de retragerea consimțământului.

Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să folosiți Portalul de preferințe pentru consumatori sau să ne trimiteți un e-mail la privacy@choreograph.com.

De asemenea, aveți dreptul de a face o plângere la autoritatea de supraveghere dacă nu sunteți mulțumit(ă) de modul în care am tratat informațiile dvs. cu caracter personal.

drepturile privind confidențialitatea ale persoanelor în California

Vizualizați aici.

drepturile privind confidențialitatea ale utilizatorilor globali

Am furnizat un mecanism care să permită tuturor consumatorilor, indiferent de regiunea dvs., să renunțe la prelucrarea viitoare și să solicite ștergerea informațiilor dvs. cu caracter personal prin intermediul Portalului de preferințe ale consumatorilor. Dacă aveți întrebări despre cum să vă exercitați aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la privacy@choreograph.com.

cum să faceți o plângere

Dacă aveți reclamații sau doriți să ne contactați, vă rugăm să folosiți secțiunea Contactați-ne și vom face tot posibilul pentru a rezolva orice reclamații sau îngrijorări pe care le puteți avea cu privire la modul în care colectăm și gestionăm informațiile dvs. cu caracter personal.

Dacă, indiferent de motiv, nu considerați că am răspuns în mod adecvat preocupărilor dvs., puteți contacta Autoritatea pentru Protecția Datelor sau Autoritatea de Supraveghere din jurisdicția dvs. și puteți depune o plângere oficială.

contactați-ne

Am încercat să fim cât mai clari posibil în această politică de confidențialitate, dar dacă există ceva ce nu înțelegeți sau doriți mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la privacy@choreograph.com sau vă puteți exercita drepturile. prin Portalul preferințelor consumatorilor.

În Spațiul Economic European (SEE) și Elveția, entitatea juridică Choreograph responsabilă pentru datele pe care le colectează Choreograph este Choreograph Limited. În afara SEE și Elveția, entitatea legală responsabilă este Choreograph LLC. Dacă sunteți o persoană fizică cu reședința în SEE sau Elveția, trebuie să știți că RPD-ul (responsabilul cu protecția datelor) nostru poate fi contactat la adresa dpo@Choreograph.com

Dacă aveți întrebări, comentarii sau preocupări legate de această politică, ne puteți contacta prin e-mail sau prin poștă la adresa:

Europa:
Choreograph Limited
DPO@choreograph.com
Choreograph, Sea Containers, 18 Upper Ground, Londra, SE1 9PT- În atenția: Responsabilului cu protecția datelor

În afara Europei:
Choreograph LLC
Privacy@choreograph.com
Choreograph, 3 World Trade Center, 175 Greenwich Street, New York, NY, 10007, SUA – În atenția: Directorul Departamentului de confidențialitate

modificări ale politicii

Vă rugăm să rețineți că, din cauza naturii schimbătoare a legilor și reglementărilor privind confidențialitatea, a tehnologiilor digitale și a afacerii noastre, s-ar putea să modificăm ocazional această politică de confidențialitate. Vă rugăm să consultați periodic prezenta notificare privind confidențialitatea pentru a lua cunoștință de orice modificări care ar putea surveni (vom actualiza data de intrare în vigoare din partea de sus a paginii pentru a afla mai ușor atunci când au fost efectuate modificări).