0
1
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
%

website policy (croatian)

Datum zadnjeg ažuriranja: January 21, 2022

Postoji nekoliko slučajeva u kojima možemo prikupiti vaše ime i podatke za kontakt (kao što su adresa e-pošte, telefonski broj ili poštanska adresa) putem vaše uporabe našeg mrežnog mjesta. Te podatke nećemo prikupljati bez vašeg pristanka i nikad ih nećemo rabiti u mrežnom oglašavanju. Primjeri u kojima biste mogli dragovoljno dati svoje ime i podatke za kontakt uključuju:

Odgovor na zahtjeve: vodimo evidenciju podataka, uključujući adrese e-pošte ili druge podatke za kontakt, isključivo za odgovor na korisnikov zahtjev. Na primjer, ako kliknete na poveznicu „Obratite nam se” i pošaljete pitanje ili komentar, prikupit ćemo vaše ime, adresu e-pošte i telefonski broj kako bismo vam poslali odgovor.

Ako dragovoljno zatražite da vas dodamo na popis za slanje biltena, prikupit ćemo vašu adresu e-pošte kako bismo vam poslali naš bilten e-pošte.

Unosom podataka za kontakt kako je gore navedeno, pristajete na to da tvrtka Choreograph rabi te podatke kako bi kontaktirala s vama u vezi s vašim zahtjevom. Taj pristanak naša je pravna osnova za uporabu podataka na taj način.

Ako u bilo kojem trenutku odlučite povući svoj pristanak i želite da vas uklonimo iz naše marketinške e-pošte ili biltena, ili se želite odjaviti iz naše baze podataka, možete nam se obratiti pomoću podataka u odjeljku Obratite nam se Globalne obavijesti o zaštiti privatnosti. Morate navesti svoje ime, adresu e-pošte i jasne upute o promjenama koje tražite. Pretplatu na bilten možete otkazati i klikom na poveznicu „otkaži pretplatu“ koja se nalazi na dnu poruke e-pošte.

Tvrtka Choreograph voditelj je obrade podataka odgovoran za vaše osobne podatke (kako je taj i sličan izraz definiran mjerodavnim zakonom) kad posjećujete našu mrežnu stranicu ili nam dostavite podatke za kontakt.

Neke ili sve te podatke rabimo kako bismo poboljšali vaše iskustvo na mrežnoj stranici dostavljanjem sadržaja koji će vam vjerojatno biti zanimljiviji prilikom budućih posjeta. Naša zakonita osnova za tu vrstu obrade jest da imamo legitiman interes u razumijevanju i poboljšavanju vašeg iskustva na našoj mrežnoj stranici.

Ako ne pristajete na uporabu kolačića i gore navedene informacije, možete spriječiti njihovu uporabu putem postavki svojeg preglednika ili možete odabrati odustajanje OVDJE. Ako odaberete da ne prihvaćate kolačiće, neke značajke mrežne stranice možda neće funkcionirati kako smo namjeravali.

ŠTO SU KOLAČIĆI?

Kolačići su tekstualne datoteke koje sadrže male količine informacija koje prenosimo na vaše računalo ili uređaj kad posjećujete naše mrežno mjesto. Te kolačiće prepoznajemo prilikom vaših naknadnih posjeta i oni nam omogućuju da vas zapamtimo. Kolačići dolaze u mnogim oblicima, a u nastavku vam pružamo dodatne pojedinosti u vezi s vrstom i kategorijama kolačića koji se rabe općenito i na ovom mrežnom mjestu.

Kolačići prve i treće strane – pripadnost kolačića prvoj ili trećoj strani odnosi se na domenu koja postavlja kolačić. Kolačići prve strane su oni koje postavlja mrežno mjesto koje korisnik posjećuje, mrežno mjesto prikazano u prozoru za URL, npr.https://www.choreograph.com. Kolačići treće strane su kolačići koje postavlja domena koja nije domena mrežnog mjesta koje korisnik posjećuje. Ako korisnik posjeti mrežno mjesto, a neki drugi subjekt postavi kolačić preko tog mrežnog mjesta, to je kolačić treće strane.

Kolačić sesije – ti kolačići omogućuju voditeljima mrežnog mjesta da povežu aktivnost korisnika tijekom sesije preglednika. Sesija preglednika počinje kad korisnik otvori prozor preglednika i završava kad zatvori prozor preglednika. Kolačići sesije kreiraju se privremeno. Kad zatvorite preglednik, svi se kolačići sesije brišu.

ZA ŠTO RABIMO KOLAČIĆE?

Kolačići spadaju u jednu ili više kategorija navedenih u nastavku. Ovo mrežno mjesto povremeno rabi kolačiće koji spadaju u sve kategorije. Također, rabimo podatke iz kolačića za ciljanje koje su na vaše računalo postavile treće strane kad ste posjećivali druga mrežna mjesta.

KAKO MOGU OBRISATI KOLAČIĆE?

Ako želite obrisati kolačiće koji su možda već na vašem računalu ili uređaju, pogledajte pojedinosti u nastavku. Dodatne pojedinosti dostupne su u Centru za preferencije kolačića, koji će prikazati sve kolačiće koji se rabe na ovom mrežnom mjestu. Ako želite zaustaviti pohranjivanje kolačića na vaše računalo u budućnosti, pogledajte upute proizvođača preglednika klikom na „Pomoć” u izborniku vašeg preglednika. Daljnje informacije o kolačićima dostupne su na adresi http://www.allaboutcookies.org/, a o uporabi kolačića za oglašavanje na temelju interesa možete saznati ovdje www.youronlinechoices.com ili http://optout.networkadvertising.org/?c=1.

Nakon što obrišete vaše kolačiće ili onemogućite buduće kolačiće, možda nećete moći pristupiti određenim područjima ili značajkama našeg mrežnog mjesta. Ako obrišete kolačiće, instalirate novi preglednik ili kupite novo računalo, kolačić za isključivanje potrebno je resetirati povratkom na ovo mrežno mjesto.

RABIMO SLJEDEĆE KATEGORIJE KOLAČIĆA:

NUŽNI KOLAČIĆI

Ovi kolačići nužni su za funkcioniranje mrežnog mjesta i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Obično se postavljaju samo kao odgovor na radnje koje ste poduzeli, koje obuhvaćaju zahtjev za uslugama, kao što su podešavanje postavki privatnosti, prijava ili popunjavanje obrazaca.

Možete postaviti svoj preglednik da blokira ili vas upozori na te kolačiće, ali tada neki dijelovi mrežnog mjesta neće funkcionirati. Ti kolačići ne pohranjuju osobne identifikacijske podatke.

KOLAČIĆI ZA UČINKOVITOST

Ovi kolačići omogućuju nam brojanje posjeta i izvora prometa kako bismo mogli mjeriti i usavršiti učinkovitost našeg mrežnog mjesta. Pomažu nam saznati koje su stranice najpopularnije, a koje najmanje popularne, i vidjeti kako se posjetitelji kreću po mrežnom mjestu.

Svi podaci koje ti kolačići prikupljaju objedinjeni su i prema tome anonimni. Ako ne dopustite te kolačiće, nećemo znati kad ste posjetili naše mrežno mjesto i nećemo moći pratiti njegovu učinkovitost. Takvi kolačići mogu uključivati kolačiće treće strane koje pruža Google Analytics.

FUNKCIONALNI KOLAČIĆI

Ovi kolačići omogućuju mrežnom mjestu osigurati poboljšanu funkcionalnost i personalizaciju. Njih možemo postaviti mi ili pružatelji usluga treće strane, čije smo usluge dodali na naše stranice. Na primjer, mogu se rabiti za pružanje usluga koje ste zatražili, primjerice za gledanje videozapisa ili komentiranje na blogu. Podaci koje ti kolačići prikupljaju mogu biti šifrirani i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim mrežnim mjestima.

Ako ne dopustite te kolačiće, neke ili sve takve usluge možda neće ispravno funkcionirati.

UPORABA OVOG MREŽNOG MJESTA OD STRANE DJECE I DJEČJI PODACI

Osjetljivi smo na privatnost djece. Naše mrežno mjesto nije namijenjeno djeci mlađoj od 13 godina, niti je usmjereno na njih. Izričito zahtijevamo da djeca ne daju podatke o sebi putem našeg mrežnog mjesta. Ako smatrate da je vaše dijete dalo takve podatke i želite da budu obrisani iz naše baze podataka, možete nam se obratiti na adresu DPO@choreograph.com. Ako saznamo da smo prikupili podatke o djetetu mlađem od 13 godina, obrisat ćemo ih.

POVEZNICE NA MREŽNA MJESTA TREĆIH STRANA

Poveznica s našeg mrežnog mjesta na drugo mrežno mjesto ne podrazumijeva naše odobravanje podružnica ili mrežnih mjesta, niti mi kontroliramo mrežna mjesta trećih strana na koje se povezujemo, niti preuzimamo odgovornost za njihov sadržaj ili pravila o zaštiti privatnosti. Nakon što slijedite poveznicu na drugo mrežno mjesto, Obavijest o zaštiti privatnosti tvrtke Choreograph više se ne primjenjuje. Važno je uvijek pročitati pravila o zaštiti privatnosti svake mrežne stranice koju posjećujete.