0
1
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
%

website policy (malay)

Terakhir dikemas kini: January 21, 2022

Terdapat beberapa keadaan yang membolehkan kami mengumpul nama dan butiran hubungan anda (seperti alamat e-mel, nombor telefon dan alamat pos) melalui penggunaan laman web kami oleh anda. Kami tidak akan mengumpul maklumat ini tanpa persetujuan dan tidak akan menggunakannya dalam penempatan pengiklanan dalam talian. Contoh keadaan-keadaan yang anda mungkin secara sukarela memberikan nama dan butiran hubungan anda termasuk:

Menjawab permintaan: kami menyimpan rekod maklumat, termasuk alamat e-mel dan maklumat hubungan lain, semata-mata untuk menjawab permintaan pengguna. Contohnya, jika anda klik pada pautan “hubungi kami” dan menghantar soalan atau komen, kami akan mengumpul nama, alamat e-mel dan nombor telefon anda untuk menghantar jawapan kepada anda.

Jika anda secara sukarela meminta untuk ditambahkan pada senarai surat berita kami, kami akan mengumpul alamat e-mel anda untuk menghantar surat berita e-mel kami kepada anda.

Dengan memasukkan maklumat hubungan anda seperti yang dinyatakan di atas, anda bersetuju bahawa Choreograph boleh menggunakan maklumat tersebut untuk menghubungi anda mengenai permintaan anda. Persetujuan ini adalah asas undang-undang kami untuk menggunakan maklumat dengan cara ini.

Jika pada bila-bila masa anda memutuskan untuk menarik balik persetujuan anda dan ingin kami mengeluarkan anda daripada e-mel atau surat berita pemasaran kami, atau untuk berhenti melanggan pangkalan data kami, anda boleh menghubungi kami dengan menggunakan butiran dalam bahagian Hubungi Kami dalam Notis Privasi Global. Anda mesti memasukkan nama anda, alamat e-mel dan arahan yang jelas mengenai perubahan yang anda minta. Anda juga boleh berhenti melanggan surat berita e-mel dengan menekan pada pautan “berhenti melanggan” yang terdapat di bahagian bawah e-mel.

Choreograph ialah pengawal data yang bertanggungjawab ke atas data peribadi anda (kerana istilah ini atau istilah yang serupa ditakrifkan oleh undang-undang yang berkenaan) apabila anda mengunjungi Laman Web kami atau memberikan kami maklumat hubungan.

Kami menggunakan sebahagian atau semua, maklumat ini untuk meningkatkan pengalaman laman web anda dengan menyampaikan kandungan yang anda mungkin lebih suka pada kunjungan akan datang. Alasan sah kami untuk pemprosesan jenis ini adalah kerana kami mempunyai kepentingan yang sah dalam memahami dan meningkatkan pengalaman anda di Laman Web kami.

Jika anda tidak bersetuju dengan penggunaan kuki dan maklumat di atas oleh kami, maka anda boleh menghalang penggunaannya melalui tetapan pelayar anda atau anda boleh memilih untuk menolaknya HERE. Dengan memilih untuk tidak menerima kuki, ciri Laman Web tertentu mungkin tidak berfungsi seperti yang sepatutnya.

APAKAH ITU KUKI?

Kuki ialah fail teks yang mengandungi sejumlah kecil maklumat yang kami muat turun ke dalam komputer atau peranti anda apabila anda mengunjungi laman web kami. Kami boleh mengenali kuki ini pada lawatan seterusnya dan ia membolehkan kami mengingati anda. Kuki wujud dalam pelbagai bentuk dan kami memberi anda butiran lanjut di bawah mengenai jenis dan kategori kuki yang digunakan secara umum dan di laman web ini.

Kuki pihak pertama dan ketiga – sama ada kuki adalah pihak pertama atau pihak ketiga merujuk kepada domain yang meletakkan kuki. Kuki pihak pertama adalah yang ditetapkan oleh laman web yang sedang dikunjungi oleh pengguna, iaitu laman web yang dipaparkan dalam tetingkap URL contohnya https://www.choreograph.com. Kuki pihak ketiga adalah kuki yang ditetapkan oleh domain selain daripada laman web yang dikunjungi oleh pengguna. Jika pengguna mengunjungi sesuatu laman web dan entiti lain menetapkan kuki melalui laman web tersebut, ini akan menjadi kuki pihak ketiga.

Kuki sesi – kuki ini membolehkan pengendali laman web memaut tindakan pengguna semasa sesi pelayar. Sesi pelayar bermula apabila pengguna membuka tetingkap pelayar dan selesai apabila mereka menutup tetingkap pelayar. Kuki sesi dicipta buat sementara waktu. Sebaik sahaja anda menutup pelayar, semua kuki sesi dipadamkan.

APAKAH TUJUAN KAMI MENGGUNAKAN KUKI?

Kuki tergolong dalam satu atau lebih daripada kategori yang dinyatakan di bawah. Laman web ini menggunakan, dari semasa ke semasa, kuki yang termasuk dalam semua kategori. Selain itu, kami menggunakan data daripada kuki sasaran yang diletakkan pada komputer anda oleh pihak ketiga apabila anda telah mengunjungi laman web lain.

BAGAIMANAKAH SAYA BOLEH MEMADAMKAN KUKI?

Jika anda mahu memadamkan sebarang kuki yang mungkin sudah berada di dalam komputer atau peranti anda, sila rujuk kepada butiran di bawah. Butiran tambahan tersedia dalam Pusat Keutamaan Kuki, yang akan memaparkan semua kuki yang digunakan di laman ini. Jika anda mahu menghalang penyimpanan kuki pada komputer anda pada masa hadapan, sila rujuk arahan pengeluar pelayar anda dengan mengklik “Bantuan” dalam menu pelayar anda. Maklumat lanjut mengenai kuki boleh didapati di http://www.allaboutcookies.org/ dan anda boleh mengetahui tentang penggunaan kuki untuk pengiklanan berasaskan minat di sini www.youronlinechoices.com atau http://optout.networkadvertising.org/?c=1.

Dengan memadamkan kuki kami atau menyahaktifkan kuki masa depan, anda mungkin tidak dapat mengakses bahagian atau ciri tertentu laman web kami. Jika anda memadamkan kuki, memasang pelayar baharu atau mendapatkan komputer baharu, kuki pilihan untuk menolak perlu ditetapkan semula dengan kembali ke laman ini.

KAMI MENGGUNAKAN KATEGORI KUKI BERIKUT:

KUKI YANG SANGAT DIPERLUKAN

Kuki ini diperlukan agar laman web boleh berfungsi dan tidak boleh dimatikan dalam sistem kami. Kuki ini biasanya hanya ditetapkan sebagai tindak balas terhadap tindakan yang dibuat oleh anda yang meliputi permintaan untuk perkhidmatan, seperti menetapkan pilihan privasi anda, log masuk atau melengkapkan borang.

Anda boleh menetapkan pelayar anda untuk menyekat atau memberitahu anda tentang kuki ini, tetapi sesetengah bahagian laman web tidak akan berfungsi. Kuki ini tidak menyimpan sebarang maklumat peribadi yang boleh dikenal pasti.

KUKI PRESTASI

Kuki ini membolehkan kami mengira kunjungan dan sumber trafik supaya kami boleh mengukur dan menambah baik prestasi laman web kami. Ia membantu kami mengetahui halaman mana yang paling popular dan kurang popular dan melihat bagaimana pengunjung bergerak di sekitar laman.

Semua maklumat yang dikumpulkan oleh kuki ini diagregatkan dan oleh itu tidak akan mengandungi nama. Jika anda tidak membenarkan kuki ini, kami tidak akan tahu jika anda telah mengunjungi laman web kami dan tidak akan dapat memantau prestasinya. Kuki sedemikian mungkin merangkumi kuki pihak ketiga yang disediakan oleh Google Analytics.

KUKI FUNGSIAN

Kuki ini membolehkan laman web menyediakan fungsi dan pemperibadian yang dipertingkatkan. Ia mungkin ditetapkan oleh kami atau oleh pembekal pihak ketiga yang perkhidmatannya telah kami tambahkan pada halaman kami. Contohnya, kuki ini boleh digunakan untuk membantu menyediakan perkhidmatan yang anda telah minta, seperti menonton video atau memberi komen di blog. Maklumat yang dikumpulkan oleh kuki ini mungkin diawanamakan dan ia tidak dapat menjejaki aktiviti pelayaran anda ke laman web lain.

Jika anda tidak membenarkan kuki ini, maka sebahagian atau semua perkhidmatan ini mungkin tidak berfungsi dengan betul.

PENGGUNAAN LAMAN INI OLEH KANAK-KANAK & DATA KANAK-KANAK

Kami peka terhadap privasi kanak-kanak. Laman Web kami tidak dibangunkan untuk atau ditujukan kepada kanak-kanak di bawah umur 13 tahun. Kami secara khusus meminta kanak-kanak tidak memberikan maklumat tentang diri mereka melalui Laman Web kami. Jika anda percaya bahawa anak anda telah memberikan maklumat seperti ini dan ingin ia dipadamkan daripada pangkalan data kami, anda boleh menghubungi kami di DPO@koreografi.com. Jika kami menyedari bahawa kami telah mengumpul maklumat mengenai kanak-kanak di bawah umur 13 tahun, kami akan memadamkannya.

PAUTAN KEPADA LAMAN PIHAK KETIGA

Pautan dari Laman Web kami ke laman web lain tidak menyiratkan sokongan kami terhadap sekutu atau laman web tersebut, dan kami tidak mengawal laman web pihak ketiga yang kami pautkan, atau bertanggungjawab terhadap kandungan atau dasar privasi mereka. Setelah anda mengikuti pautan ke laman web lain, Notis Privasi Choreograph tidak lagi terpakai. Anda harus sentiasa membaca dasar privasi mana-mana laman web yang anda kunjungi.