0
1
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
%

website policy (norwegian)

Sist oppdatert: january 21, 2022

I noen tilfeller kan vi innhente navnet ditt og kontaktinformasjonen din (f.eks. e-postadresse, telefonnummer og postadresse) når du bruker nettstedet vårt. Vi innhenter ikke denne informasjonen uten samtykke, og bruker den aldri til nettbasert annonsering.  Eksempler der du frivillig kan oppgi navn og kontaktopplysninger inkluderer:

Svar på forespørsler: Vi lagrer enkelte opplysninger, inkludert e-postadresser og annen kontaktinformasjon, utelukkende for å svare på forespørsler fra brukere. Hvis du for eksempel klikker på koblingen «Kontakt oss» og sender inn et spørsmål eller en kommentar, lagrer vi navn, e-postadresse og telefonnummer slik at vi kan sende deg et svar.

Hvis du frivillig ber om å bli lagt til i nyhetsbrevlisten vår, lagrer vi e-postadressen din slik at vi kan sende deg nyhetsbrevet vårt.

Ved å skrive inn kontaktopplysningene dine som nevnt ovenfor, gir du ditt samtykke til at Choreograph bruker disse opplysningene til å kontakte deg angående forespørselen din. Dette samtykket er vårt behandlingsgrunnlag for å bruke opplysningene på denne måten.

Hvis du på noe tidspunkt bestemmer deg for å trekke tilbake samtykket ditt, og vil at vi skal fjerne deg fra våre markedsførings-e-poster eller nyhetsbrev, eller hvis du vil avslutte abonnementet på databasen vår, kan du kontakte oss ved hjelp av informasjonen under Kontakt oss i den globale personvernerklæringen. Du må oppgi navn, e-postadresse og tydelige instruksjoner om hvilke endringer du ber om. Du kan også avslutte abonnementet på nyhetsbrev via e-post ved å klikke på «avslutt abonnement»-lenken nederst i e-posten.

Choreograph opptrer som behandlingsansvarlig og er ansvarlig for de personal dataene dine (dette begrepet skal forstås slik det eller lignende begreper er definert i gjeldende lov) når du besøker nettstedet vårt eller gir oss kontaktinformasjon.

Vi bruker deler av, eller all denne informasjonen til å forbedre nettstedopplevelsen for fremtidige besøk ved å levere innhold som er bedre tilpasset til dine behov. Vårt behandlingsgrunnlag for denne typen behandling er vår legitime interesse i å forstå og forbedre din opplevelse på nettstedet vårt.

Hvis du ikke godtar at vi bruker informasjonskapsler og informasjonen ovenfor, kan du blokkere bruken av disse gjennom nettleserinnstillingene dine, eller du kan velge å melde deg ut HER. Hvis du velger å ikke godta informasjonskapsler, kan det hende at visse nettstedsfunksjoner ikke fungerer etter hensikten.

HVA ER INFORMASJONSKAPSLER?

Informasjonskapsler er tekstfiler som inneholder en liten mengde informasjon. De lastes ned til datamaskinen eller enheten din når du besøker nettstedet vårt. Vi kan gjenkjenne disse informasjonskapslene ved påfølgende besøk, slik at nettstedet «husker» deg. Informasjonskapsler kommer i mange former, og du finner ytterligere informasjon nedenfor om hvilke typer og kategorier av informasjonskapsler som brukes generelt og på dette nettstedet.

Første- og tredjeparts informasjonskapsler – domenet som plasserer informasjonskapselen avgjør om den er en førsteparts eller tredjeparts informasjonskapsel. Førsteparts informasjonskapsler angis av nettstedet som blir besøkt av brukeren, altså nettstedet som vises i nettadressevinduet, f.eks. https://www.choreograph.com. Tredjeparts informasjonskapsler er informasjonskapsler som settes av et domene utenfor nettstedet brukeren besøker. Hvis en bruker besøker et nettsted, og en annen enhet setter en informasjonskapsel gjennom dette nettstedet, vil dette være en tredjeparts informasjonskapsel.

Øktinformasjonskapsel – med disse informasjonskapslene kan virksomheten som drifter et nettsted spore og knytte sammen handlingene til én bruker under en nettleserøkt. En nettleserøkt starter når en bruker åpner nettleservinduet, og avsluttes når de lukker nettleservinduet. Øktinformasjonskapsler opprettes midlertidig. Når du lukker nettleseren, slettes alle øktinformasjonskapsler.

HVA BRUKER VI INFORMASJONSKAPSLER TIL?

Informasjonskapsler faller inn under én eller flere av kategoriene nedenfor. Dette nettstedet kan fra tid til annen bruke informasjonskapsler som faller inn under alle disse kategoriene. Vi bruker også data fra markedsføringsinformasjonskapsler som plasseres på datamaskinen din av tredjeparter når du besøker andre nettsteder.

HVORDAN SLETTER JEG INFORMASJONSKAPSLER?

Hvis du vil slette informasjonskapsler som allerede finnes på datamaskinen eller enheten din, finner du informasjon om dette nedenfor. Ytterligere informasjon er tilgjengelig i Cookie Preference Centre, som viser alle informasjonskapsler som brukes på dette nettstedet.  Hvis du vil unngå at informasjonskapsler lagres på datamaskinen din i fremtiden, finner du de relevante instruksjonene fra nettleserprodusenten ved å klikke på «Hjelp» i nettlesermenyen. Ytterligere informasjon om informasjonskapsler er tilgjengelig på http://www.allaboutcookies.org/, og du kan lære mer om bruk av informasjonskapsler for interessebasert annonsering på www.youronlinechoices.com eller http://optout.networkadvertising.org/?c=1.

Hvis du sletter informasjonskapslene våre eller deaktiverer fremtidige informasjonskapsler, er det mulig at du ikke får tilgang til visse områder eller funksjoner på nettstedet vårt. Hvis du sletter informasjonskapsler, installerer en ny nettleser eller får deg ny datamaskin, må informasjonskapselen for utmelding tilbakestilles på nytt på dette nettstedet.

VI BRUKER FØLGENDE KATEGORIER AV INFORMASJONSKAPSLER:

HELT NØDVENDIGE INFORMASJONSKAPSLER

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere, og kan ikke slås av i systemene våre. De settes vanligvis bare som svar på handlinger utført av deg som utgjør en forespørsel om tjenester, for eksempel når du angir personvernpreferanser, logger på eller fyller ut skjemaer.

Du kan stille inn nettleseren din slik at den blokkerer eller varsler deg om disse informasjonskapslene, men dette fører til at noen deler av nettstedet ikke fungerer som det skal. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig identifiserbar informasjon.

YTELSESINFORMASJONSKAPSLER

Disse informasjonskapslene lar oss spore besøk og trafikkilder, slik at vi kan måle og forbedre ytelsen til nettstedet vårt. De hjelper oss med å finne ut hvilke sider som er mest og minst populære, og hvordan besøkende beveger seg rundt på nettstedet.

All informasjon disse informasjonskapslene samler inn, er aggregert og derfor anonym. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, vet vi ikke når du har besøkt nettstedet vårt, og vi kan ikke overvåke nettstedets ytelse. Dette kan omfatte tredjeparts informasjonskapsler fra Google Analytics.

FUNKSJONELLE INFORMASJONSKAPSLER

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å tilby forbedret funksjonalitet og persontilpasning. De kan settes av oss eller av tredjepartsleverandører, hvis vi har lagt til tjenester fra disse leverandørene på våre sider. De kan brukes til å levere tjenester du har bedt om,  for eksempel til å spille av videoer eller kommentere på blogger. Informasjonen som samles inn av disse informasjonskapslene kan være anonymisert, og de kan ikke spore søkeaktiviteten din til andre nettsteder.

Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, kan det hende at noen av disse tjenestene ikke fungerer som de skal.

BARNS BRUK AV DETTE NETTSTEDET OG PERSONOPPLYSNINGER SOM TILHØRER BARN

Vi er spesielt oppmerksomme på barns personvern. Nettstedet vårt er ikke utviklet med tanke på, eller rettet mot barn under 13 år. Vi ber spesielt om at barn ikke oppgir informasjon om seg selv gjennom nettstedet vårt. Hvis du tror barnet ditt har oppgitt denne typen informasjon,  og du vil at vi skal slette informasjonen fra databasen vår, kan du kontakte oss på DPO@choreograph.com. Hvis vi blir oppmerksomme på at vi har samlet inn informasjon om et barn under 13 år, sletter vi den aktuelle informasjonen.

LENKER TIL TREDJEPARTS NETTSTEDER

En lenke fra nettstedet vårt til et annet nettsted innebærer ikke at vi støtter tilknyttede selskaper eller nettsteder. Vi kontrollerer ikke de tredjeparts nettstedene slike lenker er knyttet til, og påtar oss heller ikke noe ansvar for deres innhold eller personvernerklæringer. Når du følger en lenke til et annet nettsted, gjelder ikke Choreographs personvernerklæring lenger. Det er viktig å lese personvernerklæringene som gjelder for alle nettstedene du besøker.